Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk foto’s opgedoken van Samsung Galaxy S6 Plus

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2015, 11:54 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S6 Plus te zien krijgen. De S6 Plus schijnt een grote S6 Edge te zijn en kwam al twee keer eerder in het nieuws dankzij een aantal geruchten. Samsung heeft nog niets bekendgemaakt.

Is dit de Samsung Galaxy S6 Plus?

Op woensdagmiddag kwam opeens nogmaals het gerucht voorbij dat Samsung zou werken aan een grote variant van de Samsung Galaxy S6 Edge, onder de naam Samsung Galaxy S6 Plus. En vandaag duiken er ineens twee foto’s op waarop we het apparaat mogelijk al te zien krijgen. Omdat we hier te maken hebben met een onaangekondigd apparaat, is het natuurlijk nog helemaal zeker of dit ook echt een grotere versie van de Galaxy S6 is of we gewoon een close-up van de S6 Edge te zien krijgen. Kijk mee en oordeel zelf.

samsung-galaxy-s6-plus-groot-big

Over de phablet wordt gezegd dat die een scherm van 5,5 inch krijgt, wat iets groter is dan de 5,1 inch die de S6 Edge nu tot zijn beschikking heeft. De S6 Plus krijgt ook twee gebogen schermen aan de zijkant van het apparaat en heeft hetzelfde metalen design als de S6 Edge. Over de specs wordt gezegd dat het apparaat 32GB aan interne ruimte moet krijgen, een hexacore Snapdragon 808-processor krijgt en een camera van zestien megapixels aan de achterkant en een camera van vijf megapixels aan de voorkant zal krijgen.

De phablet zou het moeten opnemen tegen de iPhone 6 Plus. Dat toestel heeft een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 ppi. Onder de motorkap zien we een nieuwe Apple A8-processor terug. Deze processor wordt vergezeld door de nieuwe M8-processor die onder meer bewegingen en hoogteverschillen opslaat en analyseert. Nieuw is dat ook kleine verschillen in hoogte opgeslagen kunnen worden, bijvoorbeeld wanneer je de trap oploopt. Apple maakt het werkgeheugen nooit bekend maar we gaan uit van 1GB of 2GB.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.