Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Monument Valley’s Ida’s Dream gratis voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2015, 12:08 CategorieAndroid

Ida’s Dream is een pakket vol extra levels voor Monument Valley. Dat pakket is vanaf de 25ste voor iedereen gratis te downloaden. Eerst moest je voor die extra levels betalen in het kader van een goed doel, maar die periode is al lang afgelopen.

Ida’s Dream gratis voor Monument Valley-spelers

Monument Valley is ongetwijfeld één van de beste mobiele spellen van vorig jaar en dit moment en weet spelers nog steeds dagelijks te verrassen met zijn gameplay mechanics, uiterlijk en flow. Eerder lanceerde het ontwikkelteam al extra content in de vorm van een pakket vol levels, die werd gelanceerd voor het goede doel RED, waar je hier meer over kunt lezen. Dat pakket wordt nu opnieuw uitgebracht in alle app stores waar de game in beschikbaar is, met nieuwe kleuren en zonder prijskaartje: hij is dus gratis te downloaden en te spelen.

Ida’s Dream, zoals het pakket heet, biedt spelers een aantal nieuwe levels aan binnen dezelfde sferen als het originele game. Deze nieuwe versie is echter voorzien van een aantal nieuwe, frisse kleuren. Mocht je het pakket nou al gekocht hebben destijds, dan krijg je de levels in hun nieuwe glorie ook voor noppes. Wil je die levels toch spelen zoals ze aanvankelijk uitgebracht werden, dan heb je daar als betalende speler de mogelijkheid toe. De mensen die het pakket vanaf 25 juni downloaden, krijgen alleen de nieuwe versies van die speelwerelden.

Het lijkt er echter op dat dit de laatste content-update is voor de populaire puzzelplatformer, aangezien de ontwikkelaar zich wil concentreren op de toekomst en nu werkt aan een virtual reality-spel genaamd Land’s End. Dat is een verhaalgedreven avonturengame, die later dit jaar moet verschijnen voor verschillende virtual reality-platformen. Eerst komt Land’s End uit voor de Samsung Gear VR, maar het team heeft ook nauwe banden met Oculus, dus een release op de Oculus Rift is ook aanstaande. Iets om in de gaten te houden.

  • Monument Valley
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.