Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Company brengt Jukebox-app uit voor Android

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2015, 11:47 CategorieAndroid

De Pokémon Company heeft zijn tweede applicatie voor Android uitgebracht: de Pokémon Jukebox. Een verzameling oude Game Boy-tunes. Je kunt drie liedjes per dag gratis beluisteren. Wil je er meer? Dan dien je daarvoor te betalen.

Pokémon-muziek beluisteren op je Android-tablet

The Pokémon Company, het eigenlijke bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Pokémon-franchise, heeft een tweede Android-applicatie uitgebracht: Pokémon Jukebox. De app is gratis te downloaden, maar niet compleet gratis te gebruiken. Met de Jukebox kun je naar verschillende tunes van de Pokémon-spellen luisteren. Je krijgt per dag drie gratis downloads en wil je er toch meer hebben, dan dien je daarvoor te betalen. Je kunt de (gekochte) muziek wel ordenen met zelfgemaakte speellijsten, maar daar houdt het wel bij op.

Binnen Pokémon Jukebox vind je alleen muziek van de hoofdtitels binnen de serie, van Pokémon Red tot en met Pokémon Alpha Sapphire. Als je dat niets zegt, dan hoef je de applicatie al helemaal niet te downloaden, want alles wijst erop dat dit echt een app is voor de Pokémon-fans. De tunes duren van veertig seconden tot meer dan twee minuten; is dat het je waard om daar een paar euro voor neer te leggen? Ga dan vooral je gang. Weet wel dat al die tunes inmiddels gratis te beluisteren zijn door een simpele Google-zoekopdracht uit te voeren.

Deze app is niet onderdeel van Nintendo’s stap richting de mobiele game-markt. Hoewel het Japanse bedrijf wel de marketing verricht voor Pokémon en een aandeel binnen The Pokémon Company heeft, is The Pokémon Company toch echt het bedrijf met de rechten voor de Pokémon-franchise in handen. Dat bedrijf lanceert dan ook deze app en Nintendo niet, want dat is van plan om echte games uit te brengen. De app wordt overigens niet echt geprezen door zijn gebruikers, maar ach: mocht je dit leuk vinden, download hem dan in Google Play.

  • Pokémon Jukebox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.