Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Puzzelgame Amigo Pancho nu ook beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2015, 10:54 CategorieAndroid

Ben je op zoek naar een nieuw verslavend puzzelspel voor je Android-tablet of-smartphone? Dan raden we je aan Amigo Pancho eens te proberen. Deze game staat sinds deze week in de Google Play Store, nadat het spel eerder al beschikbaar was op andere platformen, waaronder iOS.

Amigo Pancho is een verslavend spel, te vergelijken met bijvoorbeeld het populaire Cut The Rope. De hoofdpersoon in het spel is Pancho, een Mexicaan die middels ballonnen de wereld over reist. Het is aan jou om Pancho zonder problemen tussen obstakels door te loodsen, hangend aan zijn twee ballonnen.

Zo kun je onder meer cactussen, branders en kanonnen tegenkomen die je moet ontwijken om de oversteek te laten slagen. Houd Pancho in de lucht, bovenin je scherm, en je mag door naar het volgende level. Mocht je er niet meer uitkomen en dus niet verder komen in het spel dan kun je munten kopen. Deze munten zijn ook te gebruiken om de kleding van Pancho te veranderen. Afgezien van deze opties is het spel gratis te spelen.

Amigo Pancho voor Android-tablets en -smartphones is gratis te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande link. Let wel; het spel biedt dus in-app-aankopen.

  • Amigo Pancho
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.