Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tales from the Borderlands Episode 3 vandaag verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2015, 11:46 CategorieAndroid

Telltale Games lanceert op donderdag een nieuwe aflevering van het verhaalgedreven spel Tales from the Borderlands, episode 3. Je kunt de extra content los kopen binnen de app wanneer je nog geen season pass gekocht hebt.

Tales from the Borderlands, episode 3

Op donderdag kun je een nieuwe aflevering van Tales from the Borderlands voor je Android-tablet of iPad verwachten. Wanneer de extra content precies beschikbaar komt, is niet te zeggen – maar dat het vandaag beschikbaar komt, is in elk geval zeker. De nieuwe aflevering heet Catch A Ride, wat fans van de Borderlands-serie helemaal niet vreemd in de oren moet klinken. Die leus wordt namelijk al jaren gebruikt door Scooter, de automonteur binnen de games van Borderlands op de populaire spelcomputers.

Mocht je de game op je pc of spelcomputer spelen, dan is episode drie nu al zeker beschikbaar, aangezien die al op woensdag verscheen in de digitale downloadwinkels. Tales from the Borderlands Episode 3: Catch A Ride brengt de serie over de helft, aangezien ontwikkelaar Telltale Games heeft aangegeven dat we er in totaal vijf mogen verwachten. Wanneer de andere twee delen verschijnen, is helaas nog niet bekendgemaakt. Naast Tales from the Borderlands, werkt de developer ook aan games van Game of Thrones en zelfs Minecraft.

Tales from the Borderlands Episode 3 pakt het verhaal direct op na het tweede deel. In aflevering twee ontsprongen hoofdpersonages Rhys en Fiona nog maar net de dood en in dit nieuwe deel zien we hoe ze de volgende stap zetten als Vault Key-eigenaars. Met zo’n Vault Key kun je een speciale Vault openen – dat is de basis van elke Borderlands-game. In het eerste consolespel was de climax (het openen van de Vault) nogal een tegenvaller, maar Borderlands 2 maakte een hoop goed. Wij zijn benieuwd naar de inhoud van deze Vault.

  • Tales from the Borderlands
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.