Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10-features komen eind juli naar Windows RT

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2015, 12:27 CategorieBesturingssystemen

Over Windows RT, het voor tablets bedoelde besturingssysteem van Microsoft, horen we nauwelijks iets meer. Dat is niet geheel verrassend want het bedrijf uit Redmond heeft al aangegeven dat er weinig aandacht meer aan besteed zal worden. Een update naar Windows 10 zit er dan ook niet in maar er komen wel wat features van Windows 10 naar Windows RT.

Eerder dit jaar liet Microsoft tijdens de presentatie van Windows 10 weten dat gebruikers van Windows RT geen volledige update naar Windows 10 hoeven te verwachten. In plaats daarvan zal het bedrijf nog één keer een grote update uitrollen die een aantal functies en features van het nieuwe besturingssysteem naar Windows RT brengt.

Inmiddels heeft Microsoft ook laten weten wanneer we deze update kunnen verwachten. In een FAQ op de website van het bedrijf wordt aangegeven dat als je apparaat op Windows RT draait je ergens rond de lancering van Windows 10 een grote update kunt verwachten. Windows 10 wordt op 29 juli officieel uitgebracht dus we verwachten rond die datum een update.

De grote vraag is echter nog welke features van Windows 10 naar Windows RT komen. Microsoft heeft op deze vraag nog steeds geen antwoord gegeven. We verwachten in ieder geval Cortana en de nieuwe Edge-browser.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.