Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zie de Surface Pen in actie in nieuwe Surface 3-video

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2015, 9:39 CategorieWindows

Microsoft heeft een gloednieuwe commercial uitgebracht waarin de Surface Pen centraal staat. De Surface Pen is apart verkrijgbaar en wordt dus niet standaard met de hybride Surface 3 tablet geleverd. De app die wordt gebruikt is de gratis applicatie Fresh Paint.

Video: Check de Surface Pen in actie

Tijdens de introductie van de Microsoft Surface 3-tablet, een hybride apparaat waarmee je je laptop zou kunnen vervangen, presenteerde het bedrijf uit Redmond ook meteen de Surface Pen. Dat is een draadloze stylus die lekker in de hand ligt, waarmee je snel tekeningen mee kunt maken en notities mee kunt opschrijven. Wanneer je namelijk aan de bovenkant van de Pen klikt, dan opent de Microsoft Surface 3-tablet automatisch de applicatie OneNote, zodat je direct op kunt schrijven wat je die dag niet wil vergeten.

De Surface Pen is dezelfde stylus die je ook op de Microsoft Surface Pro 3-tablet kunt gebruiken. Daar waar de Pro-versie, die vorig jaar al uitkwam, met name bedoeld is voor de zakelijke markt, kun je de veel lichtere Surface 3 zien als het model voor studenten en scholieren. Wil je meer informatie lezen over wat nu verder de verschillen zijn tussen de Microsoft Surface Pro 3 en de Surface 3? Dan hebben we een in-depth artikel voor je klaarstaan: Microsoft Surface 3 vs Surface Pro 3: wat zijn de verschillen?

In maart heeft Microsoft de opvolger van de Surface 2 aangekondigd. De Surface 3 is een krachtige tablet met een scherm van 10,8 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1280 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Atom x7-Z8700-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz terug, vergezeld door 2GB of 4GB aan werkgeheugen. Als je de variant met 2GB aan werkgeheugen aanschaft krijg je er 64GB aan opslaggeheugen bij. De 4GB-versie krijgt 128GB aan opslaggeheugen. Beide versies zijn voorzien van een microSD-kaartlezer.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.