Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo tv-zenders binnenkort in HD op tablet en smartphone te kijken

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2015, 15:31 CategorieAndroid

Sinds het samengaan van UPC en Ziggo hebben abonnees van een Ziggo-abonnement toegang gekregen tot de Horizon Go-applicatie voor smartphones en tablets. Deze app wordt onder de naam van Ziggo verder ontwikkeld en één van de eerste wapenfeiten is een upgrade in de beeldkwaliteit.

Ziggo laat vandaag middels een persbericht weten dat iedereen met een abonnement voor digitale tv en internet komende zomer toegang krijgt tot meer dan veertig zenders in HD-kwaliteit. Deze zenders zijn dus in minimaal 720p-resolutie op een smartphone of tablet te bekijken. Ziggo is hiermee de eerste provider die HD-kwaliteit via een applicatie mogelijk maakt.

Afhankelijk van het abonnement dat je bij Ziggo hebt afgesloten zijn tot iets meer dan honderd zenders via Horizon GO, via de applicatie of de browser, te bekijken. Ruim veertig van deze zenders worden komende zomer in HD-kwaliteit gestreamd, al laat Ziggo nog niet weten welke zenders exact.

De Horizon Go-applicatie is gratis beschikbaar voor gebruikers met een iOS- of Android-apparaat en kan via onderstaande links gedownload worden.

  • Horizon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.