Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer One 10: goedkope hybride met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2015, 20:26 CategorieWindows

Acer heeft in de VS stilletjes een nieuw product op de markt gebracht. De Taiwanese fabrikant introduceert daar de Acer one 10, een 10.1-inch hybride tablet/laptop met Windows 8.1-software en een aantrekkelijk prijskaartje.

De Acer One 10 is momenteel alleen op de website van de Taiwanese fabrikant en bij het Amerikaanse Best Buy te vinden, en bovendien heeft Acer de hybride niet officieel aangekondigd. Het is dan ook geen topper qua specificaties, maar het prijskaartje van 199 dollar maakt het apparaat des te interessanter.

De hybride is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, draait op een Intel Atom Bay Trail-processor en beschikt over 2GB aan werkgeheugen. Verder komt het apparaat met 32GB aan opslaggeheugen 802.11 WiFi, Bluetooth 4.0, een 2 megapixel camera voor en achter, een microSD-kaartlezer en Windows 8.1 met Bing-software. Het keyboarddock is voorzien van een volledig QWERTY-toetsenbord.

Momenteel is de Acer One 10 alleen in de VS te koop voor een prijs van 199 dollar. Of Acer het apparaat ook naar Nederland brengt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.