Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Achterkant van iPhone 6s Plus te zien op foto’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2015, 10:01 CategorieiPhone

Er zijn enkele foto’s opgedoken waarop we mogelijk alvast de achterkant van de onaangekondigde iPhone 6s Plus zien. Apple gaat waarschijnlijk de nieuwe versie van de iPhone 6 Plus aan het einde van het jaar aankondigen.

Is dit de achterkant van de iPhone 6s Plus?

Afgelopen weekend zijn er een aantal foto’s opgedoken waarop we mogelijk al te zien krijgen hoe de achterkant van de onaangekondigde iPhone 6s Plus eruit komt te zien. Hoewel het apparaat sterk gaat lijken op zijn voorganger, die eind vorig jaar op de markt kwam en daarmee de eerste phablet van het bedrijf uit Cupertino was, zal deze nieuwe variant een stuk steviger gebouwd worden. Helaas is dat niet op de foto’s te zien of het daadwerkelijk steviger is of niet, dus we scharen dat bericht voorlopig nog even onder geruchten.

achterkant-iphone-6s-plus

Wanneer je de achterkant van de iPhone 6 Plus en de iPhone 6s Plus naast elkaar zou leggen, dan kun je nu al enkele, kleine verschillen opmerken. Het gaat hier dan met name om de plaatsing van enkele schroefjes en de plek waar we de speaker terugvinden, want voor de rest valt op hoeveel beide phablets op elkaar (gaan) lijken. Mocht dit kloppen, dan zou dat helemaal niet vreemd zijn. Het s-model van een iPhone is doorgaans qua uiterlijk helemaal niet zo veel anders dan zijn voorganger – dus het zou zomaar kunnen dat dit klopt.

Een ander opvallend verschil – eentje die we wederom niet kunnen waarnemen, waardoor we dus nog niet met zekerheid kunnen zeggen dat het ook klopt – is dat de achterkant een stuk gladder zou zijn dan de achterkant van de huidige iPhone 6 Plus. Samen met het feit dat die dus veel sterker moet zijn, zal deze Apple-phablet dus anders aanvoelen wanneer je hem eenmaal in je handen hebt. Hopelijk zorgen deze mogelijke veranderingen er ook voor dat we straks wederom niet zo’n Bendgate meemaken – later dit jaar weten we hopelijk meer.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.