Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ant-Man-flipperkast nu beschikbaar voor Zen Pinball

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2015, 12:12 CategorieAndroid

Marvel en Zen Studios hebben bekendgemaakt dat Zen Pinball een gloednieuwe flipperkast met het thema van Ant-Man heeft gekregen. Mocht je een versie op de spelcomputers hebben, dan kun je de tafel ook voor die platformen binnenhalen.

Ant-Man krijgt eigen flipperkast in Zen Pinball

Het is nog niet zo lang geleden dat we een nieuwe flipperkast voor Zen Pinball kregen in de vorm van de Mars-tafel. Maar nu is het alweer tijd voor een nog nieuwere flipperkast en ditmaal met het thema van Ant-Man, de Marvel-superheld die binnenkort in de bioscoop verschijnt. Ant-Man wordt vaak gezien als een ondergewaardeerde superheld binnen het universum van Marvel, dus het is goed om te zien dat hij extra in de spotlights wordt gezet met zijn eigen flipperkast, voor het verder al fantastische Zen Pinball.

Mocht je thuis een moderne spelcomputer hebben staan onder je televisie, dan kun je de Ant-Man-tafel ook daar voor downloaden. Maar waarschijnlijk ben je op zoek naar de versie Android en iOS en die kun je onderaan dit bericht vinden. In Ant-Man volg je het verhaal van Scott Lang, een superheld die ooit een meesterlijke dief was. In dit flipperkastavontuur volg je de gebeurtenissen uit de film, die op 23 juli 2015 in de bioscoop te zien zal zijn, dus weer gewaarschuwd: je zult ongetwijfeld een hoop spoilers tegenkomen.

Naast het verhaal uit de film, krijgt Ant-Man een aantal features die we nog niet eerder zijn tegengekomen in een Zen Pinball-flipperkast. Zo krijgen we verschillende minigames die we moeten halen tijdens het spelen en krijg je de mogelijkheid om de bal te laten krimpen – net zoals de superheld Ant-Man kan in de comics en de aanstaande film. Je kunt de tafel nu downloaden vanuit Zen Pinball, waar je hem door middel van een éénmalige in-app-aankoop kunt aanschaffen en downloaden. Check daarom de onderstaande platformlinks.

  • Zen Pinball
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.