Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenPad S 8.0 verschijnt in de VS voor prijs vanaf 199 dollar

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2015, 11:56 CategorieAndroid

Een aantal weken terug introduceerde Asus tijdens Computex 2015 een groot aantal nieuwe tablets, waaronder de ZenPad S 8.0. Dit topmodel voor 2015 beschikt onder meer over een hoge resolutie scherm, een Intel Atom-processor en maximaal 4GB aan werkgeheugen. De tablet ligt inmiddels in de Amerikaanse winkels voor een prijs vanaf 199 dollar.

De Asus ZenPad S 8.0 moet de iPad-concurrent van Asus worden maar de Taiwanese fabrikant zet in op een relatief laag prijsniveau. De tablet, waarvan de specificaties per variant en regio kunnen verschillen, komt namelijk op de markt voor een prijs vanaf 199 dollar. Hiervoor krijg je de Z580C-versie, uitgerust met een Intel Atom Z3530-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

De duurdere variant, de Z580CA, komt met een snellere Intel Atom Z3580-processor, maximaal 4GB aan werkgeheugen en maximaal 64GB aan opslaggeheugen. Ook biedt deze tablet ondersteuning voor de active stylus van Asus. Dit model krijgt in de VS een prijs van 299 dollar mee en moet binnenkort verschijnen.

Asus-ZenPad-S-8-0

Beide ZenPad S 8.0-modellen komen met een 8-inch ips lcd-display dat voorzien is van een 2.048 bij 1.536 pixels resolutie, een 15,2Wh accu, Bluetooth en WiFi, gps voor locatiebepaling, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, een behuizing met een afwerking van geborsteld metaal en twee camera’s.

Asus heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de ZenPad S 8.0 naar Nederland komt en wat er hier voor betaald moet worden.

  • Delen:
Asus ZenPad S 8.0 (Z580C)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.