Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste apps voor tablets en phablets: Zomeroverzicht 2015

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2015, 15:29 CategorieAndroid

De zomervakantie is voor velen weer aangebroken en als je niet veel te doen hebt, op bijvoorbeeld een regenachtige dag als vandaag, dan bieden apps voor je tablet of phablet een uitkomst. De afgelopen maanden hebben we diverse artikelen met interessante en leuke apps voor je tablet of phablet geschreven en in dit artikel zetten we de beste artikelen voor je op een rij.

De beste apps voor Android en iOS

Zoals je van ons gewend bent zetten we elke week de drie beste nieuwe apps voor Android en iOS onder elkaar. Deze apps, allemaal beschikbaar voor zowel tablets als phablets (en smartphones), springen er om een specifieke reden uit en mogen dus niet ontbreken op je mobiele apparaat. Een overzicht van alle ‘beste apps-‘ artikelen vind je in ons archief.

Games

Ben je meer van de simpele spelletjes of geavanceerde games? Sinds een paar maanden lichten we elke week ook de beste games voor je uit. Deze games zijn in de meeste gevallen beschikbaar voor zowel Android als iOS en kunnen zowel gratis als betaald zijn. Zo hebben we afgelopen week de beste Star Wars games voor je onder elkaar gezet. Een overzicht van al onze tablet games-artikelen vind je in het gaming-archief.

Tablets en kinderen

De kans is groot dat je thuis één tablet hebt liggen waar zowel jij als je kinderen mee spelen. Maar, hoe zorg je er nu voor dat je kinderen niet met de verkeerde apps of content aan de slag gaan? Om je tablet of phablet kindvriendelijk te maken zijn er verschillende apps, instellingen en mogelijkheden die we uitlichten in onze artikelen over het kindvriendelijk maken van je Android tablet en het kindvriendelijk maken van je iPad.

Kind met tablet

Je tablet op vakantie

Gaat je tablet mee op vakantie? Zorg dan dat je goed voorbereid bent, zowel qua beveiliging en back-up als qua applicaties die je bijvoorbeeld in het vliegtuig of in het hotel van entertainment kunnen voorzien. Een overzicht van de apps waarmee je jouw tablet of phablet voorbereidt op je vakantie vind je in ons tablet vakantie-artikel. Eerder hebben we ook de vijf handige reis- en vakantie-apps voor komende zomer op een rijtje gezet.

Entertainment en apps

Tablets zijn handig voor productieve bezigheden maar de tablet wordt nog altijd het meest gebruikt voor de consumptie van content. Maar, welke apps mogen nu echt niet ontbreken op je tablet of phablet wanneer het aankomt op entertainment? Meer hierover lees je in ons artikel over entertainment-apps voor je tablet.

Netflix-iPad

De cloud

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder; de cloud. De plek waar we al onze bestanden opslaan zodat we ze altijd en overal kunnen bereiken en, als het goed is, nooit kwijtraken. Ben je nog niet overgestapt naar de cloud en wil je er mee over weten? Lees dan ons artikel met alles over cloudopslag, de apps en de mogelijkheden.

De beste apps voor..

Natuurlijk kijken we ook regelmatig naar de beste apps voor een bepaalde taak of functie. Zo hebben we onlangs de beste browsers voor je Android tablet, de beste launchers voor je Android tablet en de beste kalender- en agenda-apps voor je Android tablet onder elkaar gezet. Heb je net een nieuwe Android tablet? Lees dan ons artikel met tips over hoe je het meeste uit je tablet kunt halen. Een overzicht van alle app-tips voor Android en iOS vind je op onze tablet tips-pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.