Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #105

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2015, 7:30 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een klok-app en een muziekmixer voor je tablet of phablet.

Klok

Wat is een tablet of een phablet nu zonder een mooie klok? Dat bedacht ook Google zich en daarom heeft het bedrijf onlangs een eigen Klok-app uitgebracht voor Android. De klok-app van Google is ontworpen volgens de richtlijnen van het Material Design, dat Google introduceerde in Android 5.0 Lollipop. Met de app kun je alles wat je van een standaard klok-app mag verwachten. Je kunt er je alarmen en timers instellen, kiezen op welke dag je dat alarm wil laten afgaan, met wat voor deuntje en of je tablet of smartphone moet vibreren of niet, etc. Het is een complete en fraaie klok-app voor je tablet of phablet.

Google-Klok-app

Klok is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Klok

Inputting+

Mocht je een tablet of een phablet met Android 5.0 Lollipop of hoger hebben en op zoek zijn naar een app die de typ-ervaring van het on-screen toetsenbord verbetert dan is de app Inputting+ interessant. De app draait in de achtergrond en analyseert wat je typt (niet je wachtwoorden). Mocht een app crashen dan haal je simpelweg de tekst terug en hoef je niet overnieuw te beginnen met bijvoorbeeld een mailtje. Daarbij maakt de app het mogelijk om snel een stap terug (undo) of vooruit (redo) te zetten tijdens het typen en kun je middels find & replace snel tekst zoeken en vervangen.

Inputting-app-Android

 

Inputting+ is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app-aankopen om van alle functies gebruik te maken.

  • Inputting+

Indiloop

Heb je veel muziek op je tablet staan en mix je graag? Dan is de app Indiloop een leuke tool. Hiermee kun je middels een traditionele benadering muziek mixen, met een interface die compleet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten met een touchscreen. De krachtige app biedt tal van mogelijkheden, waaronder een drag-and-drop-interface, fade- en loop-mogelijkheden en natuurlijk social media-integratie voor het luisteren naar mixes van anderen en het delen van je eigen creaties. Let wel dat je verschillende in-app-aankopen kunt doen om allerlei mogelijkheden te ontgrendelen.

Indiloop

 

Indiloop is gratis te downloaden uit de Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Indiloop

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.