Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #106

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige app voor de ambitieuze koks onder ons.

Tuber

Wanneer je ontzettend veel abonnementen op YouTube-kanalen hebt, kan het nogal een klus zijn nieuwe video’s te bekijken op een Android-tablet of -smartphone. Je moet vaak veel (onnodige) stappen zetten wil een specifieke video opzoeken en dat is precies waar de Tuber-applicatie iets aan wil doen. In Tuber krijg je slechts drie knoppen tot je beschikking: je abonnementen, de nieuwe video’s en individuele kanalen (wat in feite gewoon een lijst met video’s is) en daar moet je het mee doen – meer heb je toch niet nodig?

Tuber

Tuber is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

 • Tuber

ArtStation

Ben je fan van fraaie graphics en moderne kunst op het gebied van games en entertainment? Dan mag de app ArtStation niet op je tablet of phablet ontbreken. Deze app biedt toegang tot een grote bibliotheek met de beste en fraaiste werken van ’s werelds beste artiesten op het gebied van games, films, media en entertainment. Je kunt kunstwerken ‘liken’ en de artiesten erachter volgen.

ArtStation

ArtStation is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

 • ArtStation

Kitchen Stories

Houd je van koken en probeer je graag nieuwe recepten? Dan mag de app Kitchen Stories niet op je tablet ontbreken. Kitchen Stories biedt ambitieuze en ervaren koks de kans om hun kookkunsten aan te scherpen en nieuwe recepten te ontdekken. Alle recepten zijn volgens de ontwikkelaar makkelijk te recreëren en komen met duidelijke foto’s, makkelijk te volgen stap-voor-stap foto instructies, recept video’s en slimme how-to video’s. Het mooie is dat de app helemaal gratis is dus zeker het proberen waard.

Kitchen-Stories

Kitchen Stories is gratis te downloaden uit de Play Store.

 • Kitchen Stories

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Jos
  12 juli, 2015 om 13:43

  Medion Lifetab P8911 kan meedoen met de beste midrange tablets!
  Samen met een goede service van Medion maakt deze tablet een heel aantrekkelijk produkt.
  Medion doet mee in de wereld van android!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.