Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #107

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige app waarmee je voor individuele apps de oriëntatie kunt instellen.

Swivel

Heb je ook wel eens last van het feit dat bepaalde apps meedraaien met de rotatie van je telefoon terwijl je dit niet wilt? Je kunt natuurlijk het rotatieslot activeren maar dit geldt voor alle apps en toepassingen. De app Swivel is een ideale app voor diegenen die per applicatie willen bepalen of de app in landscape, portrait of beide modi gebruikt mag worden. Je krijgt alle apps op je tablet of smartphone in een overzicht te zien en kunt zelf bepalen welke beperkingen er opgelegd worden.

Swivel

Swivel is voor een prijs van 1,09 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Swivel

Material Comic Viewer

Ben je een fan van stripboeken (comics)? Dan mag de Material Comic Viewer niet op je tablet of phablet ontbreken. Deze app is namelijk een soort custom bibliotheek waarin je alle digitale comics kunt verzamelen. De applicatie ondersteunt cbr- .rar- .cbz- en .zip-bestanden en fotofolders, en dankzij een koppeling met OneDrive, Google Drive en Dropbox kun je digitale strips vanaf de cloud op je smartphone of tablet downloaden. De app is voorzien van een handig sorteersysteem dat naar eigen wens aan te passen is. Er is zelfs een zwart-wit-modus waarmee je, bijvoorbeeld op een vakantie, energie kunt besparen tijdens het lezen van comics.

Material-Comic-Viewer

Material Comic Viewer is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Material Comic Viewer

Atomas

Tijdens de zomervakantie is het fijn om wat verslavende games op je tablet of phablet te hebben en deze week raden we Atomas aan. In deze game dien je meerdere van dezelfde blokjes te combineren. In dit geval gaat het om rondjes met daarin verschillende scheikundige eigenschappen. Je speelt in een cirkel en binnen die cirkel staan al een aantal eigenschappen. De volledige uitleg vind je in dit artikel maar verslavend en leuk mogen we het spel sowieso noemen.

Atomas is gratis te downloaden uit de Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Atomas

Bonus: Alle beste apps voor deze zomer

Zit er voor jou niks tussen? Check dan ons zomeroverzicht met de beste apps van dit moment. Hierin bespreken we diverse apps waarmee je zeker deze zomervakantie door kunt komen.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.