Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #108

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een handige app waarmee samen kunt plannen.

Doodle: Afspraak Plannen

Doodle is een handige app om in contact te blijven met je vrienden en collega’s. Je kunt er verschillende ideeën mee opperen en iedereen laten stemmen, een agenda delen om te laten zien wie op welke dag beschikbaar is en met elkaar chatten om het allemaal nog gemakkelijker te maken – en dat allemaal binnen dezelfde applicatie. Hoewel Doodle dus behoorlijk uitgebreid is, is dat niet ten koste gegaan van het design en interface, want iedereen kan Doodle moeiteloos gebruiken. Bovendien is de app volledig gratis te downloaden.

doodle-afspraak-plannen

Doodle: Afspraak Plannen is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Doodle: Afspraak Plannen

Solid Explorer File Manager

Solid Explorer File Manager is geen nieuwe applicatie binnen Google Play, maar heeft onlangs wel de overstap gemaakt op het Material Design, waardoor de app als nieuw aanvoelt. De basis van de app is nog steeds hetzelfde en je kunt hem gebruiken zoals je gewend bent of ervoor kiezen enkele (gelukkig niet dure) in-app-aankopen te doen, zodat je de file manager personaliseren. De app is gratis te downloaden en dan twee weken te gebruiken – mocht je er daarna niet meer zonder kunnen, dan moet je twee euro betalen voor de app.

solid-explorer-material-design

Solild Explorer File Manager is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Solid Explorer File Manager

TVShow Time

Nog zo’n app die we graag nogmaals onder de aandacht brengen, omdat-ie zo handig is. TVShow Time is bijna een must-have voor elke serieliefhebber en is enorm simpel in gebruik te nemen. Je geeft aan welke series je kijkt en welke afleveringen je al gezien hebt en de app zal een compleet overzicht geven van wat je daarna nog moet kijken en al gezien hebt. Ook is er meer aandacht besteed aan het sociale aspect binnen de applicatie, zodat je nu sneller op het kijkgedrag van je vrienden kunt reageren.

tvshow-time-groot

TVShow Time is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • TVShow Time

Bonus: Alle beste apps voor deze zomer

Zit er voor jou niks tussen? Check dan ons zomeroverzicht met de beste apps van dit moment. Hierin bespreken we diverse apps waarmee je zeker deze zomervakantie door kunt komen.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.