Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #101

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je gemakkelijk documenten kunt scannen.

Scanner Pro 6

Scanner Pro is geen nieuwe app, de eerste versie werd in 2009 gelanceerd. Maar de app is afgelopen week geüpdatet van versie 5 naar versie 6, waarbij een hele hoop verandert is en de app nóg nuttiger is. Met Scanner Pro 6 kun je met behulp van de camera van je iPhone of iPad een formulier of brief inscannen. De app herkent automatisch de randen, snijdt deze weg en past de kleuren aan zodat je scan beter leesbaar is. Onmisbaar voor eh, iedereen, het scheelt namelijk weer een kolossaal apparaat in je kantoor.

Scanner Pro 6 is tijdelijk met 50% korting te downloaden voor €2,99. Eerdere gebruikers kunnen gratis updaten naar de nieuwste versie.

  • Scanner Pro 6

Cameo

Cameo is een nieuwe app van Vimeo, en de app zou wel eens voor video kunnen doen wat Instagram voor foto deed. Met Cameo zet je namelijk binnen een paar minuten een complete video in elkaar. Eerst kies je eerder opgenomen video’s die je in je film wilt hebben, waarna de app deze automatisch knipt en achter elkaar zet. Vervolgens kun je een thema kiezen inclusief filter, dan nog een van de gratis nummers voor op de achtergrond en klaar is je video!

Cameo app

Cameo is gratis te downloaden in de App Store.

  • Cameo

Lifeline

Lifeline is een app die al wat langer bestaat, maar nog niet de aandacht heeft gekregen die het verdient. Lifeline is een game, maar werkt alleen met tekst. In de app ontvang je berichten van een astronaut, die niemand anders bereiken kan behalve jou. Door met de astronaut te praten houd je hem in leven. Lifeline is een spel dat zo weinig elementen heeft dat je fantasie die invult, zoals hoe de planeet eruitziet waarop de astronaut vastzit. Ook leuk: de app biedt ook ondersteuning voor Apple Watch waardoor je op elk moment kunt spelen!

Lifeline app

Lifeline is te downloaden voor €0,99.

  • Lifeline

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.