Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #102

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game waarin je jelf moet beschermen tegen hallucinaties.

Vodafone TV Anywhere

Klanten van Vodafone kunnen met de nieuwe Vodafone TV Anywhere app altijd en overal via hun iPhone en iPad televisie kijken. Afhankelijk van je abonnement kun je gratis, of voor €4,95 per maand naar maximaal 22 zenders kijken. Vaak zijn dit soort apps langzaam, lelijk en onhandig, maar Vodafone TV Anywhere is daarop een uitzondering. De app is slim ontworpen, zo kun je als je je iPad horizontaal vast houdt met je duim snel van zender wisselen. Ook leuk is de feature waarmee je televisie kunt kijken en tweets over het programma kunt lezen.

Vodafone TV app

De Vodafone TV Anywhere app is gratis te downloaden, maar kan een extra abonnement vereisen.

  • Vodafone TV Anywhere

Don’t Starve

Don’t Starve is vanaf deze week op de iPad beschikbaar. Het spel, dat eerder voor onder andere de Playstation 4 en Vita uitkwam, is een horror-spel met een aantal interessante twists, zo is het niet de bedoeling dat je je kapot schrikt. Het spel draait om hallucinaties. Wanneer Wilson, de hoofdpersoon, er fysiek of psychisch aan toe is kan hij aangevallen worden door echte of neppe monsters. Naast een survival-modus waarbij je zolang mogelijk moet overleven maar telkens opnieuw kan beginnen vanaf ongeveer hetzelfde moment, is er ook een modus waarbij er meer op het spel staat: als Wilson opgegeten wordt is het spel ook echt over en kan je weer helemaal opnieuw beginnen.

Dont Starve ipad app

Don’t Starve is te koop voor €4,99 in de App Store.

  • Don't Starve

Fleksy

Geen fan van het standaard toetsenbord op je iPhone of iPad? Dan kun je Fleksy vast waarderen. De app, en dus het toetsenbord, is sinds deze week gratis voor iedereen te downloaden. Het Fleksy toetsenbord heeft grotere toetsen, en is op veel meer manieren aan te passen. Zo kun je kleuren aanpassen, en aan de hand van extensies kun je een knop om GIFS in je bericht in te voegen activeren, hotkeys aanmaken of snelle links naar andere apps toevoegen. Fleksy heeft ook een aantal handige features ingebouwd waardoor je sneller kunt typen, zo kun je naar rechts swipen om een spatie in te voegen.

Fleksy

Fleksy is gratis te downloaden in de App Store.

  • Fleksy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.