Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #103

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game waarin je scheikunde elementen moet combineren.

Age of Empires: Castle Siege

Kun je je Age of Empires nog herinneren? Jaren geleden was dit een razend populair spel. Toen kon je het alleen op de computer spelen, nu is het ook beschikbaar voor de iPad. Age of Empires: Castle Siege speelt echter niet zoals vroeger, maar is nog steeds erg vermakelijk. De app is namelijk nu een tower defense game geworden, waarbij je je kamp moet beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Je kunt ook de kampen van tegenstanders aanvallen. Net als de originele Age of Empires, kies je voor het spel begint een land, waarbij je speciale units krijgt, die je tactisch kunt gebruiken.

Age of Empires castle siege iPad app

Age of Empires: Castle Siege is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Age of Empires: Castle Siege

SongPop 2

Niets leuker dan tijdens een concert keihard mee kunnen zingen en aan je vrienden laten zien dat hoeveel muziekkennis je wel niet hebt. Met de app SongPop 2 kun je dat altijd doen. In de app komen nummers voorbij en moet je aangeven hoe ze heten of wie ze gemaakt heeft. Je strijdt tegen je vrienden, en degene die de meeste nummers goed heeft en vragen het snelst beantwoord is de onbetwiste koning van de muziek. Ook leuk is de party mode, waarin je niet 1-op-1 strijdt, maar tegen al je vrienden.

Songpop 2 iPad app

SongPop 2 is gratis beschikbaar in de App Store, maar bevat in-app aankopen.

  • SongPop 2

Atomas

De app Atomas lijkt een beetje op Threes!, maar is net een beetje anders. Beide spellen zijn erg gemakkelijk om te leren, maar bieden daarna uren spelplezier. Net als in Threes! moet je in Atomas combinaties maken om ruimte vrij te maken en meer punten te halen, maar in plaats van met nummers speel je met elementen. Door ze op de juiste manier naast elkaar te leggen ontstaan nieuwe elementen en kom je verder in het spel.

Atomas is gratis maar bevat in-app aankopen.

  • Atomas

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.