Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #104

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2015, 13:43 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere de game van het tv-programma Deadliest Catch.

Deadliest Catch: Seas of Fury

Als je wel een Discovery Channel kijkt ken je Deadliest Catch vast wel. In dit populaire programma worden vissers gevolgd die krabben vangen in de zee tussen Alaska en Amerika. Sinds kort is er ook een iOS game van Deadliest Catch. In het spel ben je zelf ook een visser, en heb je 21 dagen om zoveel mogelijk te verdienen. Eerst moet je een kooi op de bodem ophijsen door op het goede moment een haak te gooien. Daarna is het de bedoeling dat je de kooi beschermt tegen andere vissen, om je inkomsten zo hoog mogelijk te houden.

Deadliest Catch: Seas of Fury is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Deadliest Catch: Seas of Fury

Nu.nl

De Nu.nl app ken je vast wel, maar afgelopen week kreeg de app een aantal interessante updates. Zo is de app nu ook te gebruiken op de Apple Watch, zodat je nog beter op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Maar voor voetbalfans is de update nog veel interessanter, je kunt voortaan namelijk alle Champions League wedstrijden in de app bekijken. Dat komt Sanoma de eigenaar is van Nu.nl, en SBS 6, onderdeel van Sanoma, de komende jaren de uitzendrechten van de Champions League in Nederland heeft gekocht.

Nu.nl

  • Nu.nl

De Nu.nl is gratis te downloaden maar voor het kijken van Champions League wedstrijden is een (gratis) account verplicht.

A dark room

A dark room is een game zoals je die nog nooit gezien hebt. Het spel heeft namelijk geen graphics, het enige wat je doet is lezen en op knoppen drukken. Elke knop staat voor een actie, en je keuze’s voor acties kunnen later natuurlijk effect hebben. De app is met ontzettend veel positieve reacties ontvangen. A dark room is overigens een game waarvoor je echt even de tijd moet nemen, zodat je echt van de game kunt genieten.

A dark room app

A dark room is te downloaden voor €1,99 in de App Store.

  • A dark room

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.