Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell brengt Latitude 12 Rugged-tablet naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 15:29 CategorieWindows

De Nederlandse afdeling van Dell heeft bekendgemaakt dat de Dell Latitude 12 Rugged-tablet vanaf 31 juli verkrijgbaar is in Nederland. De prijs van het apparaat is 1729 euro, maar daar krijg je wel een flinke en stevige tablet voor terug.

Dell Latitude 12 Rugged – stevig, flink en sterk

Dell heeft laten weten dat de Dell Latitude 12 Rugged-tablet ook naar Nederland zal komen. De Dell Latitude 12 Rugged heeft een scherm van 11,6 inch dat ook buiten prettig leesbaar blijft. En dat moet ook, aangezien deze tablet is ontworpen met ‘buiten’ in het achterhoofd. Dat niet alleen, je kunt de Latitude 12 Rugged gebruiken in de meest extreme werkomgevingen. Naast explosies, overleeft het apparaat namelijk ook een val van meer dan een meter en hoge temperaturen, evenals stof en kleine stromingen van water, dankzij de IP65-certificering.

De Rugged-tablet is geconfigureerd met vierde generatie QuadCool-technologie voor warmtebeheer en de efficiënte vijfde generatie Intel Core M-processors. De tijdens het gebruik verwisselbare batterij met twee cellen biedt een werkduur tot 12 uur; de tablet wordt echter met één batterij geleverd. Daarnaast heeft de Dell Latitude 8GB aan werkgeheugen en 512GB aan interne opslagruimte. Bovendien staat het design van de tablet toe een toetsenbord te koppelen aan het apparaat, die net zo stevig als de Latitude 12 Rugged is.

Er is tevens integrale gegevensbescherming en hardwarebeveiliging op basis van Dell Data Protection aanwezig, evenals de optionele Intel vPro- en Intel TPM 1.2-technologie. Met ProSupport Plus voor pc’s en tablets kan Dell daarnaast altijd support bieden. Daarnaast verzorgt ProSupport Plus reparaties bij ongeval schade en proactieve, voorspellende monitoring van het systeem voor het automatisch oplossen en voorkomen van problemen. De Dell Latitude 12 Rugged draait op Windows, kost 1729 euro (exclusief btw) en verschijnt op 29 juli.

Lees hier meer informatie over de aankondiging van de Dell Latitude 12 Rugged-tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.