Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games uit juli mag je niet missen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we dé drie games uit juli die je niet mag missen, die we de afgelopen weken nog niet hebben meegenomen in onze overzichten.

Drie games uit juli die je niet mag missen

De maand juli is zo goed als voorbij, maar dat betekent nog niet dat we afscheid hoeven te nemen van zijn games die zowel op Android als iOS zijn verschenen. Deze week bekijken we er drie die we gemist hebben, omdat ze niet binnen één van onze thema’s pasten. Daarom hebben we dit thema ook in het leven geroepen, zodat we games kunnen behandelen die niet echt op elkaar lijken. Zo ook deze week, waarin we een endless runner met een twist, een soort omgekeerde platformer en een Adventure Time-spel behandelen.

Vault! (gratis)

Vault! is een endless runner als zovele op Android en iOS, maar biedt de speler een uniek element aan. De personages in Vault! beschikken namelijk over een springstok waarmee ze de gaten in de weg kunnen overbruggen. Het leuke aan deze gameplay mechanic is dat je als speler iets verder vooruit moeten denken dan bij traditionele endless runners (kunnen we daar al van spreken?), omdat je rekening moet houden met de animatie van de stok en de manier waarop het personage ermee omgaat. Een ware twist in een verzadigd genre.

  • Vault!

Sometimes You Die (1,99 euro)

In de game Sometimes You Die ga je… soms dood. Dat klinkt luguber (en dat is het ook), maar in deze platform annex puzzelgame is het een vereiste om verder te komen. Je komt namelijk onderweg obstakels tegen waar je niet langs kunt, zonder een keer dood te gaan. Bijvoorbeeld: er staat een hoge muur voor met allemaal stekels aan de zijkant. De enige manier om daar bovenop te komen is jezelf een keer spiesen aan die stekels, zodat de volgende jij op je… lijk kan springen en op de muur kan klimmen. Klinkt akelig, maar is heel leuk.

  • Sometimes You Die

Adventure Time Puzzle Quest (gratis)

Adventure Time Puzzle Quest is een gloednieuwe match-3 puzzle mobile game die het karakter en de humor van de bekende animatieserie mixt met rollenspel elementen uit de populaire franchise. Sluit je aan bij Finn, Jake en hun vrienden tijdens een knotsgekke reis door het Land van Ooo en neem het op tegen slechteriken die aanvallen vanuit alle richtingen. Doe mee aan gevechten en ontdekkingsreizen om oje karakter te verbeteren, speel nieuwe vaardigheden vrij en krijg nieuwe buit die je zelf kunt aanpassen zodat je klaar bent voor de strijd.

  • Adventure Time Puzzle Quest

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.