Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games uit juni mag je niet missen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie games die je echt niet mag missen voor op je tablet, of je nu Android of iOS hebt – deze games moet je spelen.

Drie games uit juni

Deze week bekijken we drie games uit de maand juni die we om een of andere reden nog niet hebben meegenomen in ons wekelijkse overzicht. Daarom is er nu geen sprake van een specifiek thema en kunnen we wat losser zijn in onze aanbevelingen. Je ziet derhalve een endless runner, schietspel en een puzzelspel voorbij komen, die allemaal je tijd waard zijn (zeker wanneer je van de specifieke genres houdt). Ben je een console gamer, dan herken je in elk geval al het schietspel door te kijken naar de bovenstaande afbeelding.

Geometry Wars 3: Dimensions (5,38 euro / 4,99 euro)

Geometry Wars heeft zich de laatste paar jaar bewezen als de go-to game als het om twin-stick shooters gaat. In dit soort spellen bestuur je met de ene duim het voertuig en met de andere zijn standaard wapen. Het zorgt voor prettige, chaotische gameplay waar je snel verslaafd aan kunt raken. Bovendien ziet Geometry Wars 3: Dimensions er ook nog eens goed uit, waardoor het ook geen straf is constant naar het schermpje te turen. Mocht je de game al kennen van de console-versie, dan kun je Dimensions meteen waarderen. En anders ook.

  • Geometry Wars 3: Dimensions

You Must Build A Boat (2,99 euro)

You Must Build A Boat is een beetje een vreemde eend in de boot bijt. In de kern is het een match-3-spel, waarbij je drie dezelfde dingen op een rij moet zien te krijgen. Ondertussen speelt zich boven het speelveld een compleet ander avontuur af, waarbij een gastje met een hoed op vijanden moet verslaan en moet je ondertussen – je raadt het al – bouwen aan een boot. Het is daarbij mogelijk om crew members te vinden en beestjes te verzamelen, waardoor je eigenlijk nooit een suf moment hebt in deze opgewekte game.

  • You Must Build A Boat

Sonic Runners (gratis)

Sonic Runners is een 2D endless runner met in de hoofdrol personages zoals Sonic, Knuckles, Tails, Amy en nog veel meer. Je hoeft in feite maar één ding te doen: springen. Dat doe je met een simpele tap op het scherm, aangezien de personages vanzelf lopen. Ook krijg je te maken met bossfights en kunnen we niet anders stellen dan dat de game er behoorlijk goed verzorgd uitziet. Sonic Runners is nu gratis te downloaden en te spelen op Android en iOS en bevat in-app-aankopen – maar je kunt het spel gerust uitspelen zonder een cent uit te geven.

  • Sonic Runners

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.