Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie Star Wars-spellen moet je hebben op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie games binnen de Star Wars-franchise die je op je tablet, Android of iOS, zou moeten spelen. Er komen er nog zat aan, dus om je tijd nu goed te verdelen doe je er goed aan nu alvast te beginnen.

Drie toffe Star Wars-spellen

Er zijn al talloze Star Wars-spellen beschikbaar voor zowel Android als iOS en dit jaar kunnen we er nog een aantal verwachten. Wat te denken van Star Wars Uprising, het spel dat zich tussen Star Wars Episode VI: Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen Star Wars Episode VII: The Force Awakens afspeelt? Of Star Wars: Knights of the Old Republic 2, dat nu onderweg is naar zowel Android als iOS? En laten we natuurlijk het spel van uitgever Electronic Arts niet vergeten, die ook de rechten voor Star Wars-spellen in handen heeft.

LEGO Star Wars: The Complete Saga (5,28 euro / gratis)

Lego Star Wars:  The Complete Saga verscheen in 2007 voor het eerst op Xbox 360 en PlayStation 3, waar het twee games in één verzamelde, die ons door alle zes de Star Wars-films meeneemt. Of je nu fan bent van de eerste drie films of niet, de Lego-spellen zijn in elk geval leuk genoeg het verhaal ‘te doorstaan’, aangezien alle verhaalelementen zijn teruggeschroefd tot slapstick humor zonder gesproken tekst. Ja, de eerste Lego-spellen hadden nog geen stemacteurs in dienst, wat hen zo hun eigen charme meegeeft. Het waren simpelere tijden.

  • LEGO Star Wars: The Complete Saga

Star Wars: Commander (gratis)

Als je altijd al zelf de keuze hebt willen maken je aan te sluiten bij een onstuitbaar groot leger met lasers en witte, glimmende pakjes of een stel vrijheidsstrijders met robots en harige wezens, dan kun je dat als Android-gebruikers eindelijk doen in Star Wars: Commander. Ga je de samenwerking met de Empire aan, dan zul je toegang krijgen tot grote wapens. Kies je voor de andere kant, dan kunnen hun geheime tactieken nog eens van pas komen. Star Wars: Commander is een Free-to-play combat strategy game, die sterk lijkt op Supercell’s chart-topper Clash of Clans.

  • Star Wars: Commander

Star Wars: Knights of the Old Republic (10,77 euro / 9,99 euro)

Star Wars: Knights of the Old Republic is oorspronkelijk ontwikkeld door ontwikkelaar BioWare, die console gamers kennen van spellen als Mass Effect en Dragon Age. Toen Star Wars: Knights of the Old Republic voor het eerst uitkwam, alweer elf jaar geleden was het niets minder dan weergaloos: de game combineerde Star Wars-lore met de fijne rpg-technieken van, wat we nu zien als, één van de beste rpg-makers ooit en deed dat op geheel eigen wijze – dit is een prequel-verhaal dat Star Wars-fans wél kunnen waarderen.

De trailer is van het originele spel uit 2003 – de graphics zien er nu iets beter uit.

  • Star Wars: Knights of the Old Republic

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.