Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Fallout Shelter komt in augustus naar Android’

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2015, 10:21 CategorieAndroid

De onderdirecteur van de marketingafdeling van Bethesda heeft aangegeven dat Fallout Shelter mogelijk ‘volgende maand’ naar Android komt. Dat zei de beste man op Twitter, waar een twitteraar vroeg naar de releasedatum van de game voor het Android-platform.

Mogelijk verschijnt Fallout Shelter volgende maand voor Android

Fallout Shelter is een free-to-play-spel van speluitgever Bethesda en geïnspireerd door de geliefde Fallout-franchise op pc en spelcomputers. De game is nu exclusief verkrijgbaar voor iOS, maar tijdens de eerste E3-presentatie van de uitgever werd aangegeven dat het spel uiteindelijk ook naar Android toe zou komen, maar een releasedatum bleef echter achter. Nu heeft de onderdirecteur van de marketingafdeling van Bethesda op Twitter laten weten dat het al zo snel als volgende maand kan gebeuren; wij hopen in elk geval van wel.

De Fallout-serie staat niet alleen bekend om zijn vrijheid, diepgaande gameplay en karakteristieke personages, maar ook om zijn humor. En Fallout Shelter zit daar vol mee, inclusief de inmiddels iconische stijl die gebruikt wordt voor de omgevingen en de characters. Helaas moet er wel bij gezegd worden dat Fallout Shelter tot op heden niet alleen maar lovende woorden heeft ontvangen in recensies – de consensus is toch echt dat het spel redelijk snel saai wordt en eigenlijk dient als reclamemiddel voor de release van Fallout 4 in november.

Desondanks kijken we er hier op de redactie toch enorm naar uit, omdat we geen genoeg krijgen van de subtiele humor en grappige situaties waarin de personages uit de serie terechtkomen. Fallout Shelter is een soort Tiny Tower, maar dan in de stijl van de Fallout-serie. Je moet als speler, in de rol van een soort huismeester, je tijd en materialen managen om het zo lang als mogelijk uit te houden in een Vault. Een Vault is een plek waar een groep mensen in zitten en altijd verblijven, om zodoende de nucleaire oorlog te kunnen overleven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.