Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter krijgt nodige update op iOS

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2015, 11:28 CategorieApplicaties

Speluitgever Bethesda heeft bekendgemaakt dat Fallout Shelter op iOS een broodnodige update krijgt, die enkele problemen oplost. Ook krijg je een nieuwe feature tot je beschikking: de fotomodus. Daarmee kun je alles vastleggen wat er in de Vault gebeurt.

Fallout Shelter: het opwarmertje voor Fallout 4

Tijdens de afgelopen E3-presentatie van Bethesda – die ook nog eens de eerste van het bedrijf was – toonde de spellenuitgever een nieuwe game voor iOS, die later ook naar Android komt: Fallout Shelter. In Fallout Shelter ben je een leider van een Vault: een plek waar mensen leven tijdens en na een nucleaire aanslag. De speler is de leider, de overseer, en houdt de boel triomfantelijk en gemakkelijk in de gaten vanaf het scherm van zijn tablet of smartphone, terwijl je leden van je gemeenschap in de gaten houdt en aanstuurt.

Dit weekend heeft Bethesda aangekondigd dat Fallout Shelter op iOS een update krijgt, die een aantal problemen moet verhelpen. Zo kwam het voor dat sommige zwangere vrouwen niet konden bevallen van een baby en zien we dat Bethesda over het algemeen voor flink wat bugfixes en prestatieverbeteringen heeft gezorgd. Opvallend aan de communicatie op de eigen website van Bethesda is dat het volledig in de stijl en humor van de game gepresenteerd wordt, waardoor je eigenlijk vrijwel direct zin krijgt de game op te starten.

Mits je een iOS-apparaat hebt dan, aangezien Fallout Shelter voor nu alleen beschikbaar is voor het mobiele platformen van Apple. Bethesda heeft wel aangekondigd dat we een Android-versie mogen verwachten en die zo al in augustus kunnen verschijnen. Fallout Shelter wordt over het algemeen goed ontvangen, maar er wordt aangegeven dat de game snel gaat vervelen en constant dezelfde taken aanbiedt. Dat moeten we niet hebben natuurlijk en daarom voegt Bethesda nog een andere functie toe: de fotomodus, zodat je alles kunt vastleggen.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.