Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout Shelter verschijnt op 13 augustus op Android

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 9:34 CategorieAndroid

Spellenuitgever Bethesda heeft in een persbericht laten weten dat we de game Fallout Shelter vanaf 13 augustus op Android mogen verwachten. De game bleek al eerder een hit op iOS en Android-gebruikers staan te popelen om aan de slag te kunnen met het spel.

Fallout Shelter: 13 augustus uit op Android

De Amerikaanse spellenuitgever Bethesda heeft in een persbericht bekendgemaakt dat we de game Fallout Shelter vanaf 13 augustus 2015 gratis kunnen spelen op Android. In Fallout Shelter speel je als een overseer van een Vault. De overseer is in feite de leidinggevende van een Vault en een Vault is een nucleaire schuilkelder waar mensen maanden of soms zelfs jaren in kunnen bivakkeren. Dan moet er wel een goede leidinggevende zijn die alle ontwikkelingen – groot en klein – in de gaten houdt en corrigeert waar nodig.

Wanneer Fallout Shelter wordt uitgebracht op Android, dan krijgen we meteen de nieuwste updates meegeleverd, zodat we daar in elk geval niet op hoeven te wachten. Mr. Handy – de ultieme robotvriend – is één onderdeel van die updates. Je kunt Mr. Handy gebruiken voor het verzamelen van resources in de Vault, je kunt hem op pad sturen in The Wastelands (het open landschap buiten de Vault) en kunt hem inzetten wanneer je Vault wordt aangevallen van buitenaf.  Mr. Handy lijkt zijn naam dus eer aan te gaan doen.

Daarnaast kunnen we ook rekenen op nieuwe gevaren, zoals Deathclaw-invasies en Molerat-plagen. Die updates verschijnen op dezelfde dag voor de iOS-versie, die al enige tijd geleden is uitgebracht. Eerder deze maand kwam naar buiten dat Fallout Shelter ontzettend succesvol blijkt: in twee weken tijd zette het spel meer dan vijf miljoen dollar om en dat is een behoorlijk bedrag voor een mobiele game. Over het algemeen iedereen enthousiast over Fallout Shelter, al zijn er ook mensen die hebben aangegeven dat het snel saai wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.