Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Five Nights At Freddy’s 4 verschijnt al in augustus

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2015, 12:23 CategorieAndroid

De horrorgame Five Nights at Freddy’s verschijnt niet in oktober, maar al in augustus, zo geeft de ontwikkelaar van het spel aan. Maar geen nood: in oktober krijg je, en in het specifiek rond Halloween, krijg je nog wel een gratis contentupdate voor het spel.

Five Nights at Freddy’s verschijnt volgende maand al

Sc0tt Games, de ontwikkelaar van Five Night at Freddy’s, heeft al wat teaser uitgebracht voor de laatste iteratie binnen de Five Nights at Freddy’s-franchise. In al die teasers werd duidelijk gemaakt dat het officiële vierde deel in oktober zou worden uitgebracht, rond Halloween. Dat is behoorlijk toepasselijk voor een horrorgame. Maar die gedachte is nu veranderd, aangezien het spel in augustus op de markt uitkomt. De reden daarachter is simpel: de eerste game in de serie verscheen vorig jaar, op 8 augustus.

Nu geldt deze datum voor de pc-versie van het spel, maar normaal gesproken verschijnt de mobiele versie vlak nadat de pc-variant is uitgebracht. Dus dat zou dus kunnen betekenen dat we volgende maand opnieuw kunnen griezelen met Freddy en kornuiten. Nu de releasedatum officieel verschoven is, betekent het niet dat we in oktober niets meer te zien krijgen. De developer heeft namelijk aangegeven rond Halloween een gratis contentupdate vrij te geven, waardoor we nogmaals de stuipen op het lijf gejaagd kunnen worden.

Five Nights at Freddy’s is een gameserie die in een jaar tijd – wanneer deel vier uitkomt – vier spellen heeft ontvangen. In alle games ben je een nachtbewaker die op één of andere locatie moet passen, terwijl er in de gang meerdere moordlustige animatronics in een dierenpak rondlopen (in deel drie was het er slechts één). Ondertussen kun je twee dingen doen: gewoonweg overleven of echt in de game duiken, waardoor je een controversieel verhaal kunt ontdekken, vol gruwelijke elementen en – uiteraard – complottheorieën.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.