Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fleksy-toetsenbord vanaf nu gratis te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2015, 15:52 CategorieAndroid

Het third-party toetsenbord Fleksy is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden vanuit Google Play en de App Store van Apple.  Wel blijven natuurlijk de in-app-aankopen bestaan, omdat er toch op één of andere manier geld moet worden verdiend aan het toetsenbord.

Toetsenbord Fleksy nu gratis voor iedereen

De third-party toetsenmarker Fleksy heeft bekendgemaakt dat het toetsenbord van het bedrijf vanaf nu gratis is te downloaden voor zowel iOS via de App Store als Android via Google Play. Het gaat hier om de basisapp die voor iedereen nu gratis te downloaden is, aangezien de app nog wel volop voorzien is van in-app-aankopen, omdat het bedrijf ergens zijn geld aan moet verdienen. Deze zet moet de gebruikersbasis van Fleksy gaan vergroten, zo verwacht het bedrijf. En als er iets gratis te gebruiken is, dan zit die kans daar ook dik in.

Mocht je de app toch nog onlangs hebben aangeschaft, dan krijg je van Fleksy wat thema’s en dergelijke met een waarde van ongeveer het aankoopbedrag van de applicatie, om het goed te maken. Naast het feit dat Fleksy nu gratis te gebruiken is, heeft de ontwikkelaar ook meteen bekendgemaakt dat het verbeteringen heeft doorgevoerd aan de GIFs en stickers, een functie die de app in april erbij kreeg. Dankzij de Highlights kunnen gebruikers nu nog sneller en gemakkelijk de meeste relevante (bewegende) plaatjes uitkiezen.

Zoals met alle third-party toetsenborden dienen (toekomstig) gebruikers de app volledige toestemming te geven tot het systeem van hun smartphone, phablet of tablet. Da maakt sommige gebruikers een beetje argwanend, omdat Apple ooit eens heeft aangegeven dat toetsenborden in staat zijn de toetsen te registreren die je intikt en die door te sturen naar een server, waar het vervolgens van alles over je kan opslaan. Desondanks hebben veel toetsenbordontwikkelaars een stevig privacybeleid waarin staat dat dit soort praktijken niet voorkomen.

  • Fleksy
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.