Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto van Galaxy S6 Edge Plus-dummy opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2015, 9:28 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk een dummy van de nog altijd onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus-phablet zien. Mocht deze dummy echt zijn, dan weten we in elk geval hoe de Galaxy S6 Edge Plus er straks uit komt te zien.

Is dit een dummy van de Galaxy S6 Edge Plus?

Dit weekend is er een foto opgedoken waarop we mogelijk een dummy van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus zien, een phablet die Samsung mogelijk begin augustus moet gaan aankondigen. Op de foto is de Galaxy S6 Edge Plus naast een Samsung Galaxy Note 4 gelegd, zodat we goed kunnen zien dat het toestel inderdaad veel groter is dan de smartphone Galaxy S6 en veel meer lijkt op de Note-phablets van het bedrijf. Het gerucht dat de Edge Plus een 5,7 inch-scherm krijgt met een qhd-resolutie, lijkt daardoor veel aannemelijker.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-dummy

Technisch gezien is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus simpelweg een iets grotere Samsung Galaxy S6 (Edge) en dat maakt deze foto goed duidelijk. Helaas is het zo dat de lekker van deze foto geen specs heeft meegegeven, waardoor we het nog steeds moeten doen met de geruchten die de afgelopen weken zijn rondgegaan. Onder de motorkap van deze phablet zou namelijk een Qualcomm Snapdragon 808 hexacore-processor moeten zitten, die samenwerkt met 3GB aan werkgeheugen. Ook zou er een batterij van 3000 mAh aanwezig zijn.

De verwachting is verder dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de phablet in drie modellen gaat aanbieden, elk met zijn eigen hoeveelheid opslaggeheugen: 32GB, 64GB en 128GB. Eerder deze maand verscheen ineens het gerucht dat Samsung voornemens is de Galaxy S6 Edge Plus op 12 augustus te gaan presenteren, samen met de Samsung Galaxy Note 5 en zelfs de eerste ronde smartwatch van het bedrijf, de Samsung Gear A. Of die geruchten waar zijn, kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen – daarvoor moeten we nog vier weken wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.