Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s en benchmarkresultaten gelekt van de Galaxy Note 5

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2015, 11:22 CategorieAndroid

Er zijn nog meer foto’s gelekt waarop we de Samsung Galaxy Note 5 te zien krijgen, evenals de benchmarkresultaten van het apparaat. Uit die resultaten is op te maken dat de Note 5 inderdaad een Exynos 7422 SoC en 4GB aan werkgeheugen krijgt.

De Galaxy Note 5 volop in beeld

Er zijn nieuwe foto’s gelekt uit China van de Samsung Galaxy Note 5. We zien het toestel volop in beeld gebracht worden en vanuit alle hoeken, waardoor we de meest detailleerde blik op het toestel tot nu toe krijgen. De Note 5 ziet er behoorlijk stevig uit met een design dat veel wegheeft van een Samsung Galaxy S6. Aan de onderkant vinden we een microUSB-poort, hoofdtelefoonaansluiting en de S Pen. En ook uit deze foto’s is op te maken dat het erop lijkt dat je het pennetje er zelf uit moet priegelen met je duimnagel.

galaxy-note-5-lek-1

Dit is vandaag niet de enige gelekte informatie die we tegenkomen, aangezien er ook benchmarkresultaten zijn vrijgegeven voor de Note 5. We hebben hier te maken met een Note 5 met het modelnummer SM-N920F. Het toestel is voorzien van een 64 bit Samsung Exynos 7422-processor, 4GB aan werkgeheugen, Android 5.1.1 en een schermgrootte van 5,69 inch. De schermresolutie is 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 480ppi. Dat komt overeen met informatie die al eerder naar buiten is gekomen.

galaxy-note-5-lek-2

Op 13 augustus vindt er een evenement van Samsung plaats, genaamd Samsung Unpacked. Uit de meegeleverde bewegende afbeelding is op te maken dat de Galaxy S6 Edge Plus de spotlights krijgt, maar dat neemt niet weg dat de Note 5 daar ook gepresenteerd kan worden – al lijkt die kans wel klein. Verschillende bronnen melden namelijk ook dat de S6 Edge Plus alle ruimte krijgt en over heel de wereld wordt uitgebracht, terwijl de Galaxy Note 5 het moet doen met de markten waarop de voorganger van het toestel, de Note 4, succesvol was.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.