Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Foto’s verschenen van Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus’

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2015, 9:33 CategorieAndroid

Er zijn enkele foto’s, in slechte kwaliteit, online verschenen waar we mogelijk de Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus op zien. Hoewel het goed zou kunnen dat we inderdaad met de echte phablets te maken hebben, raden we alsnog dat korreltje zout aan.

Zijn dit de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus?

Als we alle geruchten mogen geloven dan zal Samsung in de tweede week van augustus twee nieuwe phablet presenteren, namelijk de Samsung Galaxy Note 5 en de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Eerder kwamen we al foto’s tegen van een dummy van de S6 Edge Plus en die lieten ons precies zien wat je van het toestel verwachten mag: een grotere versie van de Galaxy S6 Edge. Op de onderstaande foto’s komen we dat apparaat nogmaals tegen, samen met de Galaxy Note 5 – en beiden draaien op Android 5.1.1.

fotos-note-5-s6-edge-plus-groot

Als we ervan uitgaan dat de foto’s inderdaad de correcte toestellen tonen (even los van de slechte kwaliteit van de afbeeldingen), dan valt op dat de Galaxy Note 5 een grotere versie lijkt te zijn van de Samsung Galaxy S6, maar niet dezelfde ronde hoeken heeft als die smartphone. Bovendien lijkt het er ook op dat Samsung het design van metaal en glas overbrengt naar de Note-serie, maar verder zijn er geen merkwaardige dingen te vinden op de foto’s. Over ongeveer drie weken weten we zeker waar we mee te maken hebben.

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy Note 5 een betere processor dan de Galaxy S6, 4GB aan werkgeheugen en een veel grotere batterij. Er wordt zelfs gesproken over een usb type-c-aansluiting voor de phablet. Helaas kunnen we op de foto’s niet zien of Samsung inderdaad heeft gekozen voor een design waarbij de batterij niet te verwisselen is en kunnen we ook niet zien of het apparaat ruimte heeft voor een microSD-kaart. Eerder lekte er ook al een foto van de stylus van de Galaxy Note 5 – de Edge Plus krijgt geen pennetje.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.