Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus gekeurd door FCC

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 9:41 CategorieAndroid

Zowel de Samsung Galaxy Note 5 als de Samsung Galaxy S6 Edge Plus zijn al gekeurd door de Noord-Amerikaanse communicatiewaakhond FCC. Dat is een volgend teken waaruit op te maken is dat beide phablets binnenkort op de markt uitkomen.

FCC keurt Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus

De FCC, een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat de verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie, heeft zowel de Samsung Galaxy Note 5 als de Galaxy S6 Edge Plus gekeurd. Dat is wederom een teken dat beide phablets binnenkort worden gelanceerd – in elk geval in de Verenigde Staten – aangezien de apparaten die langsgaan bij de FCC, meestal snel op de markt worden uitgebracht. De FCC is vrijwel de laatste drempel voor een fabrikant.

En nu er dus over de laatste drempel gestapt is, heeft Samsung de mogelijkheid zijn nieuwste phablets te lanceren. Volgens de geruchten zou de Samsung Galaxy Note 5 samen met de Samsung Galaxy S6 Edge Plus in augustus moeten verschijnen in Amerika. Hier in Europa zouden we nog wat langer moeten wachten op de eerstgenoemde, aangezien de S6 Edge Plus hier meer de ruimte krijgt van Samsung. Daardoor is ook het gerucht ontstaan dat Samsung de Galaxy Note 5 pas in september of oktober lanceert.

We hebben dus nog steeds met een hoop geruchten te maken. Aangezien de geruchten dagelijks voorbijkomen en behoorlijk hardnekkig zijn, kunnen we voorzichtig stellen dat de phablets onderweg zijn. Hetzelfde zagen we gebeuren met de Samsung Galaxy A8-phablet: we hebben er maanden over kunnen schrijven, zonder een aankondiging vanuit Zuid-Korea, waar het hoofdkantoor van Samsung te vinden is. Het is nu echter nog wel wachten op de officiële aankondiging van de fabrikant, zodat we alle informatie bevestigd kunnen krijgen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.