Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 5 te zien in benchmark, krijgt Exynos 7420

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 9:23 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 5 is gevonden in een benchmark en in die database is te zien wat voor specs de phablet heeft meegekregen. Zo komen we onder andere de Samsung Exynos 7420-processor tegen en zien we dat de phablet 4GB aan werkgeheugen krijgt.

Galaxy Note 5 duikt op in Amerikaanse benchmark

Hoe dichter we bij de aankondiging en release van de Samsung Galaxy Note 5 komen, hoe meer geruchten en andere vormen van informatie de spotlights betreden. Zeker omtrent de onthulling van de Galaxy Note 5 is er al het één en ander naar buiten gekomen en afgelopen weekend zag nog meer mogelijk gelekte info het daglicht. De nieuwste Samsung-phablet is namelijk gesignaleerd in een benchmark (van Geekbench), waardoor we een stevig idee kunnen krijgen van de specs die Samsung het apparaat meegeeft.

Het gaat hier om een toestel dat geprepareerd is voor Verizon, een Amerikaanse telecomprovider, met het modelnummer SM-N920V. Onder de motorkap van deze specifieke versie zit een 64 bit octacore Exynos 7420-processor, inclusief 4GB aan werkgeheugen. Ook is er uit de data op te maken dat de Samsung Galaxy Note 5 direct draait op de nieuwste versie van Android, Android 5.1.1, en behaalt het toestel scores die alleen door de Samsung Galaxy S6-smartphone zijn behaald – en die zijn behoorlijk indrukwekkend.

Hoewel een nieuwe Note meestal goed ontvangen wordt door de community (pers en consument), zijn er toch nog twee geruchten die mensen ervan kunnen weerhouden hun Galaxy Note 4 te upgraden wanneer de Note 5 verschijnt. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de Note 5 geen ruimte krijgt voor een microSD-kaart (terwijl er ook geruchten zijn die claimen van wel) en de batterij van het toestel niet te vervangen is. In de tweede week van augustus wordt de Samsung Galaxy Note 5 aangekondigd: dan weten we alles zeker.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.