Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 5 wederom te zien op foto’s

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 9:05 CategorieAndroid

Er zijn wederom een aantal foto’s gelekt waarop we de onaangekondigde, maar aankomende Samsung Galaxy Note 5 op te zien krijgen. Het toestel moet medio augustus worden aangekondigd, volgens een aantal geruchten, tijdens Samsung Unpacked.

Galaxy Note 5: de nieuwe Note

Er zijn een aantal nieuwe foto’s opgedoken waarop we de Samsung Galaxy Note 5 te zien krijgen. Tenminste, daar gaan we van uit, aangezien we natuurlijk nog niet zeker weten dat de Note 5 er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien. Samsung organiseert een evenement op 13 augustus, waar het onder meer de Samsung Galaxy S6 Edge Plus gaat aankondigen en mogelijk ook de Samsung Galaxy Note 5. Op die dag weten we dus pas echt zeker hoe het toestel eruit komt te zien – tot die tijd hebben we deze foto’s.

samsung-galaxy-note-5-foto-2

Als we de foto’s bekijken, dan zien we eigenlijk niets dat we tot nu toe niet gezien hebben. De Note 5 is voorzien van een glazen achterkant, die ergonomisch gebogen is, evenals een simpel design. Ook zien we uiteraard de S Pen zitten. Zo kun je die spotten op de bovenstaande foto, links. Helemaal rechts onderin het hoekje zit die befaamde S Pen, die we er mogelijk met onze eigen duimnagel moeten uit trekken. Daarnaast zien we de Samsung Galaxy Note 5 hier in twee kleuren, namelijk zwart en wit.

Over de Samsung Galaxy Note 5 wordt gezegd dat het toestel wordt voorzien van een 5,7 inch Super Amoled-scherm, een resolutie van 1440 bij 2560 pixels, een Exynos 7422-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook krijgt het apparaat een batterij met een vermogen van 3220mAh, de mogelijkheid om 4K-video op te nemen en zal het beschikken over een camera aan de achterkant van zestien megapixels. De kwaliteit van de sensor in de camera zal gelijk zijn aan die van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.