Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 5 wordt een soort grote Galaxy S6’

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2015, 11:40 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken met daarin een 3D-render van wat mogelijk de Samsung Galaxy Note 5-phablet is en hij lijkt op de Galaxy S6. Waar de renders precies op gebaseerd zijn is niet bekend, maar het lijkt op een hoesje dat eens voorbij is gekomen.

Wordt de Galaxy Note 5 een grote Galaxy S6-variant?

Het duurt nu nog maar een paar maanden voordat de Samsung Galaxy Note 5 wordt gepresenteerd aan het grote publiek. En er gaat geen week voorbij of er verschijnt wel een hoesje, gerucht of video over de Note 5, dus het is veilig om te zeggen dat mensen naar dit toestel uitkijken. Helaas hebben we tot op heden nog niet echt een idee wat we van het design mogen verwachten. Er zijn wel berichten daarover verschenen, maar die spreken elkaar tegen: wordt het nou een vernieuwde Note 4 (afbeelding) of een grotere Galaxy S6?

In de bovenstaande video zien we een aantal 3D-renders van wat mogelijk de Note 5 zou kunnen zijn. Waar de renders op gebaseerd zijn, is helaas niet vast te stellen. Die renders zouden gemaakt kunnen zijn op basis van geruchte (aangezien we enkele hardware-onderdelen herkennen) of op basis van ‘gelekte’ hoesjes voor het apparaat. Waar het ook op gebaseerd is, opvallend is dat er ook aspecten missen die we wel verwachten van de phablet, zoals de usb type c-poort, waarvan werd gezegd dat de Samsung Galaxy Note 5 die zou krijgen.

De video is op Twitter gepubliceerd door één van de vele lekkers op dat sociale medium en meldt erbij dat de beelden voor tachtig procent te vertrouwen zijn. Dat is natuurlijk een beetje vreemd, want in veel gevallen is iets wel of niet waar – maar daar komen we pas aanstaande september achter, aangezien Samsung dan mogelijk de Note 5 gaat aankondigen. Uit de video kunnen we verder opmaken dat het toestel op een grotere Galaxy S6 lijkt en de auto-eject-functie voor de S-Pen krijgt, zoals je onderaan de render kunt zien.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.