Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S6 Edge Plus kost 800 euro, krijgt 16MP-camera

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 10:59 CategorieAndroid

Insiders van Samsung hebben aangegeven dat de Samsung Galaxy S6 Edge Plus ten tijde van de release 800 euro gaat kosten. Ook weten we inmiddels dat het toestel wordt voorzien van een zestien megapixel-camera.

Samsung insiders: Galaxy S6 Edge Plus kost 800 euro

De verwachting is dat Samsung op 13 augustus 2015 tenminste één nieuwe phablet gaat aankondigen, namelijk de Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Deze phablet is in feite identiek aan de Samsung Galaxy S6 Edge-smartphone, ware het niet voor het iets grotere scherm van 5,7 inch, tegenover 5,2 inch van het origineel. Daarnaast wordt er ook verwacht dat Samsung zowel de Galaxy Note 5 als de Samsung Gear A-smartwatch gaat presenteren, maar voorlopig kun je je geld het beste inzetten op de Galaxy S6 Edge Plus.

Insiders van Samsung hebben alvast een opmerkelijk detail vrijgegeven over het toestel, aldus de website SamMobile. Volgens die insider zal de Edge Plus namelijk 800 euro gaan kosten wanneer hij op de markt verschijnt. Daar krijg je 32GB aan interne opslagruimte voor. Naar verluidt wordt de phablet op 21 augustus gelanceerd. Of al deze informatie klopt, kunnen we op dit moment nog niet met zekerheid zeggen. Gelukkig laat 13 augustus niet lang meer op zich wachten, waardoor we al snel alles zeker zullen weten omtrent het toestel.

Verder is bevestigd dat de Samsung Galaxy S6 Edge Plus wordt voorzien van een zestien megapixel-camera. Dat blijkt uit informatie van de import- en exportwebsite Zauba, die alles bijhoudt dat India binnenkomt en verlaat. Samsung test nieuwe producten wel eens vaker in India en informatie afkomstig van Zauba is doorgaans betrouwbaar, aangezien producten die in hun database verschijnen daarna niet lang meer op zich laten wachten. Mocht ook dit kloppen, dan is de camera gelijk aan die van de Galaxy S6 en S6 Edge-smartphones.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.