Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S6 Edge Plus wordt Galaxy Note 5 zonder stylus’

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2015, 13:09 CategorieAndroid

Het begint een beetje verwarrend te worden wat betreft de geruchten over de nieuwe vlaggenschiptelefoons van Samsung maar als het goed is hoeven we niet lang meer te wachten op de aankondiging. Volgens de nieuwste geruchten worden de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5 op 12 of 13 augustus officieel gepresenteerd.

De nieuwste geruchten over de nieuwe toestellen van Samsung komen vandaag uit Korea. Volgens bronnen uit de productieketen krijgen we binnenkort een Galaxy S6 Edge Plus te zien die zonder stylus geleverd zal worden. Het wordt namelijk een ‘stylus-loze’ versie van de ook nog onaangekondigde Galaxy Note 5. De stylus van de Note 5 lijkt overigens behoorlijk te glimmen.

Verder zouden er nog een aantal kleine verschillen tussen beide toestellen zitten. De Note 5 krijgt namelijk 4GB aan werkgeheugen, terwijl de S6 Edge Plus het met 3GB moet doen. Ook krijgt de Note 5 een iets grotere accu. De overige specificaties moeten overeenkomen en dus verwachten we voor beide toestellen een 5,7-inch amoled-display met quad hd-resolutie, een Exynos 7-serie octacore-processor, een 16 megapixel camera en Android 5.1 Lollipop als besturingssysteem.

Samsung heeft zelf nog steeds niks officieel bekendgemaakt over de toestellen, laat staan de aankondiging ervan. Toch gaan we nog steeds uit van een aankondiging in augustus.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.