Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab S2 8.0 en Tab S2 9.7 gecertificeerd in Zuid-Korea

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2015, 9:39 CategorieAndroid

De twee Samsung-tablets Galaxy Tab S2 8.0 en Galaxy Tab S2 9.7 hebben zijn allebei goedgekeurd voor de Zuid-Koreaanse markt, Dat betekent dat we nog een stapje dichterbij de officiële aankondiging zijn van de twee premium apparaten.

Galaxy Tab S2-modellen gecertificeerd in Zuid-Korea

Samsung is achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van enkele productlanceringen. Eerder vandaag zagen we al de merknaamregistratie van de Galaxy Tab S Pro voorbij komen en nu zien we dat Samsung de twee Galaxy Tab S2-modellen heeft laten certificeren in Zuid-Korea. Dat deed Samsung bij het Radio Research Agency (RRA), dat geaffilieerd is met de Korean Communications Commission (KCC), die je weer het beste kunt vergelijken met zoiets als het Amerikaanse FCC, als telecommunicatieverantwoordelijke.

De tablet met het modelnummer SM-T175 wordt de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 en de tablet met het modelnummer SM-T815 wordt de Samsung Galaxy Tab S2 9.7. In beide gevallen gaat het hier om tablets die zijn voorzien van een mobiele internetverbinding, die vrijwel altijd iets duurder zijn dan de tablets met alleen een WiFi-verbinding. De verwachting is echter dat de Samsung Galaxy Tab S2 ook wordt uitgebreid in WiFi only-varianten, waardoor de prijzen voor de tablets flink kunnen zakken; daar hebben we al een indicatie van.

Nu de tablets officieel zijn gecertificeerd in Zuid-Korea, zijn we wederom een stapje dichter bij de release van de apparaten. Eerder kwam de Tab S2 al voorbij bij de FCC, waardoor de verwachting is dat de tablets snel worden aangekondigd. Dat kan mogelijk al op 20 juli gebeuren, aangezien Samsung heeft aangegeven dan de ‘allernieuwste innovatie op het gebied van tablets’ te gaan presenteren. Innovatie en premium gaan vaak hand in hand en de Tab S2 wordt in elk geval behoorlijk premium als we de geruchten mogen geloven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.