Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google kondigt verbeterde snooze-functie voor Inbox aan

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 11:39 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de populaire mailapplicatie Inbox by Gmail een verbeterde snooze-functie heeft gekregen. Je kunt de update nu binnenhalen via Google Play, waardoor je e-mail beheren nog gemakkelijker zal gaan.

Inbox by Gmail maakt e-mail beheren wederom gemakkelijker

Google heeft laten weten de Inbox by Gmail-app te hebben voorzien van een nieuwe update, waarmee e-mail beheren wederom net even wat sneller zal gaan. De update brengt een nieuwe functie naar snoozen toe. Wanneer je nu een mail snoozet, door naar links te vegen of op het klokje te tappen, dan krijg je normaliter een aantal opties te zien als ‘later vandaag’, ‘morgen’ of zelfs ‘ooit’, maar je kunt ook zelf een specifieke datum en tijd instellen. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld je concertkaartjes of iets dergelijks nog moet uitprinten.

Inbox wil nu meer specifiekere data gaan aanbieden wanneer je een bericht snoozet. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat een mailtje uren voordat een event begint opnieuw tevoorschijn komt. Ook kun je bijvoorbeeld instellen dat je het bericht van dat pakketje dat onderweg is nogmaals binnenkomt op de verwachte dag van aankomst. Google kijkt hiervoor naar de tijd en datum die staan aangegeven in een e-mail en baseert op basis van die informatie de juiste snoozetijden. Voor de privacyliefhebber en nachtmerrie, maar wel heel erg handig.

Googles Inbox-applicatie biedt natuurlijk al veel langer de optie aan om e-mail te snoozen, maar tot nu toe moest je de meeste dingen dus nog handmatig doen. In de onderstaande zes gevallen kan Inbox een specifieke datum en tijd aanbevelen.

  • Pakketleveringstijden
  • Restaurantreserveringen
  • Agenda-uitnodigingen
  • Vluchtbevestigingen
  • Hotelreserveringen
  • Huurautoreserveringen

Je kunt de nieuwste versie van Inbox nu binnenhalen via de Google Play Store, mocht je de update nog niet hebben ontvangen op je Android-smartphone of -tablet. Wanneer de functie naar iOS komt, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.