Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voorziet officiële klok-app van ‘natuurlijke kleuren’

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 9:53 CategorieAndroid

Google heeft zijn eigen, officiële klokapplicatie voorzien van ‘meer natuurlijke kleuren’ en er zijn natuurlijk wat bugs gefixt. Mocht de update niet automatisch binnenkomen, dan kun je proberen de app even uit en aan te zetten.

Officiële klokapplicatie van Google krijgt update

Google heeft deze week de officiële klokapplicatie van het bedrijf voorzien van een update, waarmee het ‘meer natuurlijke kleuren’ toevoegt. Wat daar precies mee bedoeld wordt, is niet bekend. Maar als we de oude kleuren vergelijken met de nieuwe kleuren, dan valt vooral op dat Google voor een meer standaard donkerblauw/rood-combinatie is gegaan, terwij de lichtblauwe/felroze-combinatie juist in het oog sprong. Of het een verbetering is, mag je helemaal voor jezelf bepalen – maar je kunt de update in elk geval elk moment verwachten.

Daarnaast heeft Google ook nog enkele bugs verholpen, voornamelijk die van de timerknop. Mocht je daar dus problemen mee hebben gehad, dan zullen die voorbij zijn wanneer je versie 4.0.2 binnenhaalt op je tablet of smartphone. Mocht je de app destijds uit Google Play hebben gehaald – omdat die niet standaard op je Android-apparaat stond – dan kan het zijn dat de applicatie niet uit zichzelf de update downloadt en uitvoert. Wat je kunt proberen is de app uit en in te schakelen via instellingen en dan apps; dan moet het lukken.

Hoewel er op zich weinig mis is met de app zoals we hem nu kennen, kan er nog wel zo veel beter. Ongeveer een jaar geleden kocht Google Bitspin en Timely, waardoor het idee ontstond dat de officiële klop-app functies zou krijgen als cloudsynchronisatie (zodat je alarmen op al je Android devices gesynct zouden worden) en custom notificaties, maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. Mocht het updaten trouwens helemaal niet lukken, dan kun je het nieuwe apk-bestand ook downloaden via de bekende site APK Mirror, waar hij geüpload is.

  • Klok
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.