Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad M2 te zien in promotievideo

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2015, 11:35 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Huawei heeft een nieuwe promotievideo vrijgegeven van de Huawei MediaPad M2-tablet, die begin mei onthuld werd. De Huawei MediaPad M2 is een tablet met een schermformaat van acht inch.

Check de Huawei MediaPad M2 in actie

Begin mei kondigde de Chinese fabrikant Huawei heel stilletjes de Huawei MediaPad M2, een acht inch tablet met Android Lollipop als besturingssysteem. Het apparaat is 7,8mm dun en is de opvolger van de Huawei MediaPad M1, die sinds maart 2014 beschikbaar is in Nederland. En daar waar die M1 nogal wat bescheiden functies had, zien we dat de M2 daar een schepje bovenop doet met betere specs. In de onderstaande video laat Huawei je precies zien waarom de Huawei MediaPad M2 zoveel beter is dan z’n voorganger.

De Huawei MediaPad M2 8.0 draait op Android 5.1 vanuit de doos en beschikt dus over een scherm van acht inch, met een resolutie van 1200 bij 1920 pixels. Onder de motorkap vinden we Huawei’s eigen Kirin930-processor (64-bit), geklokt op 2.0 GHz. De tablet is voorzien van een acht megapixel-camera aan de achterkant en een twee megapixel-camera aan de voorkant. De MediaPad M2 is voorzien van Harman/Kardon’s Clari-Fi-technologie, waardoor de ingebouwde stereospeakers, met ‘Super Wide Sound’, het beste tot hun recht komen.

De nieuwste tablet van Huawei is straks verkrijgbaar in twee versies. Het instapmodel heeft 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen en het premium model heeft 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Beide versies hebben een microSD-kaartgleuf en een batterij met een vermogen van 4800 mAh. Aanvankelijk werd gezegd dat de Huawei MediaPad M2 in mei naar Frankrijk zou komen en in juni naar andere delen van de wereld – maar op moment van schrijven is de tablet, helaas, wereldwijd nergens verkrijgbaar.

  • Delen:
Huawei MediaPad M1 8.0
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.