Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Interesse in Star Wars: Kotor II? Laat je horen aan de developer

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2015, 12:29 CategorieAndroid

Mocht je Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords op je tablet willen spelen, laat je stem dan horen aan de developer. Die bekijkt namelijk of er nu genoeg interesse is om het populaire spel naar Android en iOS te porten.

Star Wars: KOTOR II – het spel dat de community heeft afgemaakt

Enkele maanden geleden verscheen daar opeens één van de meest geliefde Star Wars-spellen aller tijden voor mobiele platformen: Star Wars: Knights of the Old Republic. Sindsdien doet het gerucht de ronde dat het tweede deel ook naar Android en iOS wordt gebracht, maar dat is echter niet het geval. Maar dat betekent niet dat het niet staat te gebeuren – ontwikkelaar Aspyr bekijkt momenteel de mogelijkheden en ook vooral de interesse voor een dergelijke port. Dus laat van je horen als je dit wil zien gebeuren.

Je kunt een klein formuliertje invullen op de website van Aspyr en daarin aangeven of je de game Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords op Android of iOS wil spelen. Mogelijk is het dus zo dat wanneer beide versies genoeg stemmen (hoeveel is niet bekend) hebben binnengehaald, Aspyr daadwerkelijk begint met het porten van dit tweede KOTOR-spel. Helaas is niet duidelijk of het om de originele versie gaat of de versie die is afgemaakt door de community van het spel, die enkele mods heeft uitgebracht.

Of het door de andere ontwikkelaar komt die verantwoordelijk was voor de game (Obsidian Entertainment; maakt vaak goede games, maar niet zonder fouten) of vanwege zoiets als een strak tijdschema, maar Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords wordt over het algemeen niet gezien als een waardige opvolger. Waarom niet? Omdat de game simpelweg niet af was toen hij in de winkel werd gelegd. Modders hebben dit probleem zelf opgelost door een gigantische patch uit te brengen, die de game eindelijk een waardig eind gaf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.