Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Mini 4 wordt kleine versie van iPad Air 2’

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 10:47 CategorieiPad

Volgens de laatste geruchten is het zo dat de iPad Mini 4 in feite een kleinere versie van de bestaande iPad Air 2 gaat worden. Bovendien claimt dezelfde bron dat we dit jaar ook nog een de release van de iPad Air 3 gaan zien, aan het einde van 2015.

Gerucht: iPad Mini 4 wordt kleine iPad Air 2-variant

Een nieuw gerucht uit het verre oosten claimt dat de onaangekondigde, maar mogelijk aankomende iPad Mini 4 in feite een kleine versie van de iPad Air 2 moet gaan worden. Dat meldt althans de Japanse blog Macotakara, dat aangeeft dat te hebben gehoord van ‘bronnen uit de industrie’. Die bronnen beschrijven de iPad Mini 4 dus als een miniatuurversie van de iPad Air 2, aangezien die veel van dezelfde functies gaat krijgen, zoals een acht megapixel iSight-camera, een A8-processor en natuurlijk 802.11ac WiFi.

Maar de bovenstaande aspecten zullen niet de enige terugkerende features zijn. Zo wordt de iPad Mini 4 ook een stuk dunner en ruilt het zijn 7,5mm dunne body van de iPad Mini 3 in voor de 6,1mm dunne body van de iPad Air 2. Daarnaast zou het zo zijn dat we ook het gelamineerde display de overstap zullen zien maken, evenals het anti-reflecterende laagje. Apple zelf heeft nog helemaal niets laten weten over het bestaan van de iPad Mini 4, maar in onze uitgebreide database vind je nog meer geruchten over het apparaat.

Dezelfde bronnen hebben ook uitspraken gedaan over de iPad Pro en de iPad Air 3. Het schijnt namelijk ook zo te zijn dat Apple toch een iPad Air 3 op de markt zou willen uitbrengen, ondanks het gerucht waaruit eerder bleek dat het bedrijf uit Cupertino dit niet wilde doen. De reden daarvoor was dat Apple al de iPad Pro zou willen lanceren en niet zijn eigen markt wil gaan kannibaliseren. Over het design van de iPad Air 3 wordt gezegd dat er niets zal veranderen – wel zou die Air 3 worden voorzien van een A9-processor.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.