Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro en Mini 4 komen in vierde kwartaal, Air 3 pas in 2016’

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 14:02 CategorieiPad

Volgens een nieuw gerucht zal Apple de iPad Pro tijdens de feestdagen lanceren, samen met de nieuwe en laatste iPad Mini. Dit zou dan de iPad Mini 4 moeten zijn, die dus mogelijk de laatste in zijn soort zal worden. De derde iPad Air 3 zou in 2016 verschijnen.

Gerucht: iPad Pro en Mini 4 komen eind 2015, iPad Air 3 in 2016

Er wordt op dit moment flink gespeculeerd in Azië, aangezien daar een nieuw gerucht vandaan komt. Apple zou namelijk eind 2015 de onaangekondigde iPad Pro willen lanceren en daarvoor alle ruimte willen hebben. Dat betekent dus dat de iPad Air 3 langer op zich zou laten wachten dan gebruikelijk en naar begin 2016 is verplaatst. Het lijkt ergens logisch, maar tevens ook een onwaarschijnlijk scenario – de iPad Pro zal mogelijk bedoeld zijn voor een niche, zakelijke markt of juist voor op verschillende soorten scholen.

Buiten dat wordt er ook gesproken over de iPad Mini. Apple zou namelijk van plan zijn die iPad-lijn te willen beëindigen en de iPad Mini 4 zal de laatste in zijn soort worden. De geruchten zitten dus vol ongespecificeerde speculaties, aangezien op dit moment niet duidelijk is of Apple er inderdaad aan denkt te willen stoppen met de iPad Mini-lijn. Een dergelijke beslissing zou pas genomen kunnen worden nadat de Mini 4 daadwerkelijk gelanceerd is en duidelijk wordt hoe populair het apparaat is onder de consumenten.

Misschien zien we zelfs wel een soort grote iPod of kleinere iPad verschijnen, maar met een populair apparaat als de iPhone 6 Plus (en mogelijk de iPhone 6s Plus straks) op de markt, lijkt Apple zichzelf een beetje in de vingers te snijden. Met een phablet op zak heb je vrij weinig aan een kleine tablet, dus zou een groter formaat veel logischer zijn om te hebben. Zoals gewoonlijk heeft Apple niet gereageerd op alle geruchten, maar we gaan ongetwijfeld aan het einde van het jaar zien wat het bedrijf uit Cupertino voor ons in petto heeft.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.