Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kabam geeft eerste trailer vrij van Star Wars Uprising

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2015, 10:01 CategorieAndroid

Spelontwikkelaar Kabam heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende mobiele game Star Wars Uprising. Dit spel gaat zich afspelen tussen twee Star Wars-films, namelijk Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen The Force Awakens.

Star Wars Uprising: bekijk de eerste trailer

Tijdens de E3 heeft spelontwikkelaar Kabam laten weten te werken aan een nieuwe game voor mobiele apparaten, namelijk Star Wars Uprising. Mocht je die aankondiging gemist hebben: Star Wars Uprising speelt zich af tussen Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen The Force Awakens. Het mooie aan dit spel is misschien nog wel dat je helemaal niet te maken krijgt met verschillende klassen en dat je daardoor de mogelijkheid hebt om je personage uit te bouwen en vorm te geven zoals jij wil.

De enige belangrijke keuze die je aan het begin van Star Wars Uprising dient te maken is voor welke factie je wil spelen, maar daarna kun je helemaal losgaan met attributen, eigenschappen en wapens die jij tof of lekker vindt spelen. Er zullen honderden skills beschikbaar komen, aldus Kabam, die je ontgrendelt door de juiste gear te dragen – daarom kan dit spel overleven zonder een klassensysteem. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen een geijkt personage na te bouwen in het spel, maar kunt dus ook voor iets compleet anders gaan.

In de bovenstaande, eerste trailer van het spel zien we de game in actie. Het gaat hier om een alpha-versie, dus er kan nog het één en ander veranderen, maar krijgt zo wel alvast een indruk van wat je ervan mag verwachten qua gameplay, personages en interface. Ook zien we wat cutscenes en de multiplayer. Daarnaast geeft de trailer prijs wanneer we het spel op onze tablets kunnen installeren, namelijk in september van dit jaar. Een precieze datum is helaas nog niet vrijgegeven, maar die laat niet lang meer zich op wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.