Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G Pro 3 krijgt 6 inch-scherm en 4GB aan werkgeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2015, 9:16 CategorieAndroid

Er zijn enkele specs gelekt van de LG G Pro 3. Er wordt gezegd dat het toestel een 6 inch-scherm krijgt en 4GB aan werkgeheugen. Dat is niet het enige dat is gelekt: ook zou het toestel namelijk een qhd-resolutie krijgen van 1440 bij 2560 pixels. Op de bovenstaande afbeelding zien we de LG G Pro 2 staan.

Gerucht: Is dit de LG G Pro 3?

Dit weekend zijn er meerdere geruchten verschenen over een mogelijk aankomende nieuwe phablet van LG: de LG G Pro 3. Het is inmiddels bijna zestien maanden geleden dat de LG G Pro 2 op de markt uitkwam en het kan nog vier of vijf maanden duren voordat zijn opvolger uitkomt – maar van die opvolger zijn nu dus enkele specificaties gelekt. De LG G Pro 3 zou namelijk een 6 inch-scherm krijgen met een qhd-resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Dat zou moeten neerkomen op een pixeldichtheid van 490 ppi.

Onder de motorkap zou onder meer 4GB aan werkgeheugen zitten. Naast die 4GB aan werkgeheugen, zou de LG G Pro 3 ook worden voorzien van Qualcomm Snapdragon 820 SoC (System on a Chip). Het interne geheugen zou 32GB moeten zijn, maar er is ook een microSD-kaartslot aanwezig voor de nodige, extra ruimte. Aan de achterkant van het apparaten zou een vingerafdrukscanner een camera van 20,7 megapixels moeten zitten, terwijl er wordt gezegd dat we een camera van acht megapixels aan de voorkant mogen verwachten.

Wanneer het toestel gelanceerd wordt, dan staat er standaard Android 5.1 Lollipop op geïnstalleerd, waardoor we het idee hebben dat het toestel in elk geval voor Android M op de markt uitkomt zal worden uitgebracht. Volgens de geruchten krijgt de LG G Pro 3 een prijskaartje van 790 dollar en moet die dus ergens aan het einde van het jaar gelanceerd worden. Ondertussen zou LG ook nog aan een andere, mysterieuze phablet werken, die een scherm zou krijgen van 5,8 inch – weer iets kleiner dan die van de LG G Pro 3.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.