Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live tv kijken op tablet of smartphone voor Vodafone-klanten met TV Anywhere

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2015, 12:36 CategorieAndroid

Heb je een telefoonabonnement of een Thuis-abonnement van Vodafone? Dan kun je vanaf nu live tv kijken op je smartphone of tablet. Met TV Anywhere introduceert de provider de mogelijkheid om, afhankelijk van je abonnement, gratis of voor 4,95 euro per maand naar populaire tv-zenders te kijken.

Mocht je een Vodafone Thuis-abonnement hebben dan kun je gratis gebruikmaken van TV Anywhere, een applicatie waarmee je zowel via WiFi als via 3G/4G naar tv-zenders kunt kijken. De mogelijkheid om via WiFi gebruik te maken van TV Anywhere bestond al voor deze abonnees. Vanaf nu kunnen daarbij abonnees met een Mobiel-abonnement van Vodafone ook gebruikmaken van de dienst, voor een bedrag van 4,95 euro per maand, bovenop de geldende abonnementsprijs.

De applicatie TV Anywhere, welke dus al bestond al voor Vodafone Thuis-abonnees, krijgt daarbij een update. Zo is het nu mogelijk om uitzendingen te pauzeren en kun je middels Twitter-integratie zien wat het commentaar op uitzendingen is. Daarbij is er nu een tv-gids aanwezig in de applicatie. Als abonnee met een mobiel abonnement krijg je toegang tot 12 zenders die je overal en via elk netwerk kunt gebruiken; de zenders van de NPO, RTL, SBS en XITE. Let wel; het datagebruik voor het bekijken van deze zenders gaat van je bundel af.

Vodafone-TV-Anywhere-1

Met een Vodafone Thuis-abonnement heb je toegang tot 17 kanalen die overal bekeken kunnen worden. 5 extra kanalen, waaronder Discovery en Animal Planet, zijn beschikbaar wanneer middels een WiFi-verbinding gekeken wordt. Je kunt de Vodafone TV Anywhere-applicatie gratis downloaden uit de App Store en Google Play Store.

  • TV Anywhere
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.