Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert Logi BLOK valbestendige cases voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 12:27 CategorieAccessoires

Logitech introduceert vandaag zijn eerste line-up van producten onder het nieuwe Logi-label: de Logi BLOK-serie met beschermende cases voor de iPad. De line-up bestaat uit de BLOK Protective Shell, de BLOK Protective Case en de BLOK Protective Keyboard Case.

De producten uit de nieuwe Logi BLOK-serie beschikken over rechte hoeken voorzien van een dempende constructie die zo ontworpen zijn dat ze de iPad beschermen tegen een val vanaf 1,80 meter hoogte op oppervlakken zo hard als beton. De absorberende polymeren structuur ondersteunt en buigt met de iPad mee wanneer deze valt.

Logi BLOK Protective Shell

De Logi BLOK Protective Shell voor iPad Air 2 en alle modellen van de iPad mini is een beschermende case die het scherm tegen krassen beschermt. De accessoire beschikt over een eenvoudig ontwerp dat zorgt voor een bescherming en aanvoelt alsof er geen case om de iPad zit. De Logi BLOK Protective Shell is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Logi-blok-shell

Logi BLOK Protective Case

De Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2 biedt dezelfde bescherming tegen vallen als de Logi BLOK Protective Shell. De case beschikt daarnaast over een ‘any angle’-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. Wanneer de case gesloten is, biedt deze bescherming tegen vallen of stoten. De Logi BLOK Protective Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Logi-blok-case

Logi BLOK Protective Keyboard Case

De Logi BLOK Protective Keyboard Case voor iPad Air 2 is Logitech’s nieuwe alles-in-één iPad-case die beschikt over vier verschillende modi. Gebruik de case als een beschermende case voor het lezen of surfen op het web. Met de ‘any-angle’- houder kunnen gebruikers handsfree content op de iPad bekijken. Dankzij het draadloze, aan en af te koppelen toetsenbord, dat tevens als bescherming van het scherm fungeert, kun je op de iPad typen. Het toetsenbord is verder voorzien van een speciale rij iOS-sneltoetsen. De BLOK Protective Keyboard Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Logi-blok-keyboard

Beschikbaarheid

De Logi BLOK Protective Shell, de BLOK Protective Case en de BLOK Protective Keyboard Case zijn allemaal naar verwachting vanaf augustus 2015 in Nederland beschikbaar.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.